2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Napi aktuális

Horváth László: Nem engedünk a zsarolásos fenyegetésnek

A Fidesz és a KDNP EP-képviselői nemet mondtak az LMBTQ-jogok uniós szélesítésére. Az állásfoglalással a brüsszeli politikusok Magyarországnak is üzentek. A HírTV stúdiójában Horváth László, a Fidesz szóvivője.

Az Európai Uniónak fel kell számolnia azokat az akadályokat, amelyek gátolják a szexuális kisebbségekhez tartozó embereket az alapjogaik gyakorlásában, és Európában el kell ismerni az azonos neműek házasságát és élettársi kapcsolatát - jelentették ki az Európai Parlament képviselői az Unióban élő LMBT-közösséghez tartozók jogairól szóló állásfoglalásukban kedden. Az álláspont szerint Magyarországon és Lengyelországban hátrányos megkülönböztetés éri az LMBT-közösséget.

Horváth László, a Fidesz szóvivője Napi aktuális című műsorunk keddi adásában elmondta, hazánkban semmiféle hátrány nem éri a homoszexuálisokat. A politikus meglátása szerint azt a szélsőséges liberális politikát – ami úgy véli, igaz a magyar baloldalra is – az jellemzi, hogy számukra

se Isten, se haza, se család.

Gerhardt Máté felvetésére, hogy a magyar kormány üzenetet kapott, miszerint változtatni kell a gyermekvédelmi törvényen, Horváth László elmondta, egy zsarolásos fenyegetésről van szó, aminek – mint fogalmazott – legprimitívebb formája a pénzzel történő zsarolás.

Van muníciónk, jogi megalapozottsága van az álláspontunknak, nem sértünk semmilyen olyan elvet, amit számonkérnek rajtunk, nincs miért megváltoztatni az álláspontunkat

– tette hozzá.

Teljes beszélgetés: 

 

 

 

További epizódok

Hollik István: Már közel félmillió támogatója van a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony petíciónak!

Parázs vita az őszi ülésszak első napján! Napi aktuális című műsorunk vendége volt Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója. 2021. szeptember 20.

Parragh László: Bruttó 200 ezer forintra emelkedhet januártól a minimálbér

A Napi aktuális vendége Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke volt. 2021. szeptember 17.

Simicskó István: A migrációt meg kell állítani!

Gerhardt Máté műsorvezető Simicskó Istvánnal, a KDNP frakcióvezetőjével beszélgetett. 2021. szeptember 17.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!