2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Mozaik 09:05

Napi aktuális

Hortay Olivér: Nagyon fontos mérföldkő az újabb hosszú távú gázvásárlási szerződés

Hétfőn írták alá a Magyarország gázellátását a következő tizenöt évre garantáló szerződést az orosz Gazprommal. Ukrajna az Európai Bizottságnál támadta meg a megállapodást. Ma mindkét külügyminiszter behívatta a másik ország nagykövetét. Miről szól a gázvita? Hogyan alakul az ország energiaellátása? Hortay Olivérrel, a Századvéd Gazdaságkutató Zrt. üzletágvezetőjével beszélgettünk a témáról.

HírTV

További epizódok

Napi aktuális extra – Békemenet – Soha többé, Stop!

Nyolc kamerával, drónnal adott élő közvetítést a HírTV a Békemenetről. A stúdióban Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel elemzett, helyszínről pedig Déri Stefit, és a Célpont riporterét Gáll Csongort kapcsoltuk. 2021. október 23.

Toót-Holló Tamás: Október 23-án megelevenedik a történelem

Toót-Holló Tamással, a Magyar Nemzet főszerkesztőjével beszélgettünk. 2021. október 22.

Ifj. Lomnici Zoltán: Nem szeretik a külső beavatkozást a magyarok

Ifj. Lomnici Zoltán volt a vendégünk. 2021. október 22.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!