2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Napi aktuális

Hollik István: Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy Magyarország tovább tudjon menni a céljai felé

Ma letette miniszterelnöki esküjét Orbán Viktor miniszterelnök. A Napi aktuálisban Gerhardt Máté műsorvezető Hollik Istvánt, a Fidesz kommunikációs igazgatóját kérdezte.

Egyrészt nyilvánvalóan felemelő, másrészt a miniszterelnök úr programadó beszédéből teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy a miniszterelnök urat továbbra is a magyar nemzet iránti elkötelezettség és felelősségérzet hajtja, ezt Hollik István mondta a Napi aktuális című műsorunkban.

A baloldal még mindig nem képes felfogni, hogy a Fidesz-KDNP, tehát a mi politikai közösségünk sikerének a titka az ez, hogy nálunk tényleg nemcsak szlogen az, hogy nálunk Magyarország az első, hanem ez tényleg így van

- tette hozzá a Fidesz kommunikációs igazgatója.

„Aki végighallgatta a miniszterelnök úr beszédét, az láthatja, hogy mindent meg fog tenni a kormány és Fidesz-KDNP, mi a parlamentben is annak érdekében, hogy a nehéz körülmények között, amelyek között most vezetni kell Magyarország hajóját a magyar emberek békéjét és biztonságát meg tudjuk őrizni, sőt Magyarország tovább tudjon menni a céljai felé (...)"

Hír TV

További epizódok

Ahhoz képest, hogy mennyire meleg van és milyen sokan vannak a Balatonban, kevés a vízibaleset

A Napi aktuálisba kapcsoltuk a Balatonon járőröző Bagyó Sándort, a Vizimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnökét. 2022. július 01.

A mérnöki kamara szerint sok az életveszélyes társasház Budapesten

Valóban kódolva van egy újabb baleset? Erről kérdeztük Kaplonyi Györgyöt, a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének elnökét. 2022. július 01.

Pálfalvi Milán: Reményeink szerint az extraprofitadó ideiglenes megoldás és mielőbb véget ér a háború

Mire számíthatunk ősszel? Pálfalvi Milánt, a Nézőpont gazdasági elemzőjét kérdeztük a Napi aktuálisban. 2022. július 01.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!