2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954. 03:00

Napi aktuális

Hollik István: A 106 jelölt mindegyike megfelel az elvárásoknak

Nyilvánosságra hozta a Fidesz a 106 egyéni körzetben induló országgyűlési képviselő jelöltjének a nevét, akik közül 25-en új jelöltek. Hollik Istvánnal, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatójával beszélgetett műsorvezetőnk, Gerhardt Máté.

  • Hollik István: A 106 jelölt mindegyike megfelel az elvárásoknak

A Fidesz kommunikációs igazgatója arról is beszélt, hogy az ellenzéki-miniszterelnök-jelölt, Márki-Zay Péter a különböző megnyilvánulásai alatt már szinte minden társadalmi csoportot megsértett. 

A baloldali listaállítással kapcsolatban megjegyezte, megint bebizonyosodott, hogy a baloldalon Gyurcsány Ferenc a főnök, így Márki-Zay csak egy kirakatfigura. 

Nagyon sokat mond, hogy miket mond és azt milyen stílusban teszi

- mutatott rá. A kormánypárti politikus felidézte: az ellenzéki miniszterelnök-jelölt minden olyan intézkedést megtámadott, amelyek a magyar emberek érdekeit szolgálják.

Emlékeztetett, Márky-Zay úgy véli, erre a típusú rezsicsökkentésre nincs szükség, ezen kívül böszmeségnek nevezte a 13. havi nyugdíj visszavezetését.

Hollik István úgy véli,

az ellenzéki térfelet látva, a rendszerváltás óta a lehető legdurvább kampányra kell felkészülnünk. 

Teljes adás: 

Hír TV

További epizódok

Vita a gimnáziumban levetített 444-es filmről és Molnár Áron iskolai meghívásáról + videó

Vita a gimnáziumban levetített 444-es filmről és Molnár Áron iskolai meghívásáról + videó

Kohán Mátyás, a Mandiner újságírója és Gáspár Kristóf, a Paradigma Intézet elemzője voltak a Napi aktuális vitájának a vendégei. 2023. december 04.
Recesszió után gazdasági növekedés? Még idén hét százalékra csökkenhet az infláció+ videó

Recesszió után gazdasági növekedés? Még idén hét százalékra csökkenhet az infláció+ videó

Kuti Zsolt, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója volt a vendégünk, akivel a monetáris politikáról és az infláció jelenlegi állásáról is beszélgettünk. 2023. december 04.
Ingyenes lesz a tömegközlekedés Tatán 2024-től + videó

Ingyenes lesz a tömegközlekedés Tatán 2024-től + videó

Michl József, Tata polgármestere beszélt a döntés hátteréről a Napi aktuálisban. 2023. december 04.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A Momentum is Karácsony Gergelyt támogatja + videó

A Momentum is Karácsony Gergelyt támogatja + videó

Gelencsér Ferenc pártelnök szerint a Momentum egy kompromisszumra kész párt, és a főpolgármester az elmúlt négy évben rászolgált a Momentum, mint liberális párt támogatására. A téma kapcsán a HírTV stúdiójában Lampé Ágnes és Forgács István ütköztette véleményét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!