2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Napi aktuális

Győrfi Pál: A társadalomban van egy olyan csoport, amit még nem oltottak

A negyedik hullám elkerülhetetlen, de a vírus az oltatlanokra a legveszélyesebb. Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője volt a Napi aktuális vendége.

„Nagyon példamutatóan tudtuk az oltási kampányt egészen a közelmúltig folytatni és én azt látom, hogy azok, akiket az oltással kapcsolatos észérvekkel egyáltalán lehet befolyásolni, ők hozzájutottak az információhoz és az oltottak száma hatmillió körüli, ami jó hír. Ami nyilván a másik oldala, hogy a társadalomban van egy olyan csoport, amit még nem oltottak be és így ők nem tartoznak a védettek közé"

- mondta el Győrfi Pál.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

További epizódok

Répássy Szabolcs: Az oltatlanok valós életveszélynek vannak kitéve

Több mint 1700-zal nőtt a Covid-fertőzöttek száma és 44 beteg hunyt el egy nap alatt. Egyre erősebb a negyedik hullám. Több kórházban már látogatási tilalmat rendeltek el. Dr. Répássy Szabolcs háziorvossal beszélgettünk. 2021. október 26.

Szanyi Tibor: Nem nagy sértés, ha egy minősített áruló árulózik

Árulókkal nem foglalkozunk - így reagált a DK-s Vadai Ágnes Szanyi Tibor mozgalmának, az ISZOMM-nak a javaslatára. Szanyi Tibortól megkérdeztük, hogy árulónak tartja-e magát. 2021. október 26.

Ezért kell átalakítani a Nyugati pályaudvart

A kormány a kötött pályát, a vasutat egy aranytartaléknak látja a kormány. De, akkor mi a probléma? A Napi aktuális vendége volt. Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára. 2021. október 26.

Legfrisebb híreink

Szaladt a lopott kerékpárral

A 39 éves férfi egy tatai intézmény kerékpárját ellopta, amit később a nyomozók a lakcímén megtalálták. Az elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták.

Hajnali meglepetés

A szécsényi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki Rimócon az otthonában bántalmazta ismerősét.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!