2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Napi aktuális

Gavin Wax: Ha Trump lenne az elnök, tárgyalóasztalhoz kényszerítené Zelenszkijt

Az amerikai republikánusok közül többen keményen bírálták Joe Biden elnököt, amiért Kijevbe utazott. A képviselőház egyik tagja a közösségi médiában közzétett üzenetében azzal vádolta a demokratákat, hogy az amerikaiakat arra kényszeríti, fizessék az ukrán kormányt és a háborút. A stúdióban Gavin Wax, a New York-i Republikánus Klub elnöke.

  • Gavin Wax: Ha Trump lenne az elnök, tárgyalóasztalhoz kényszerítené Zelenszkijt

Gavin Wax szerint, sok amerikai úgy gondolja, amit a Biden-kormányzat csinál az sokáig nem tartható politikailag, hiszen ahelyett, hogy a természeti csapások sújtotta területekre látogatna, helyette Kijevbe utazott. 

Sorolta, 

az Egyesült Államok nagyon sok politikai és gazdasági válságon megy keresztül, elszabadult az infláció, a bűnözés, határproblémákkal kell küzdeni, korrupciós ügyek vannak. Úgy tűnik a politikai vezetők arra koncentrálnak, mi történik Ukrajnában, nem pedig arra, hogy mi a helyzet a hátsó udvaron. 

- tette hozzá. 

Arra a felvetésre, hogy Donald Trump korábban kijelentette, ha megnyerte volna a választásokat, nem tört volna ki az orosz-ukrán háború, Gavin Wax emlékeztett,

az elmúlt 20 évben csak Trump elnöksége alatt nem szállta meg bármelyik szomszédját Oroszország (...) igaza van a volt elnöknek, na Trump lenne az elnök, tárgyalóasztalhoz kényszerítené Zelenszkijt (...) most nem látunk sem Washingtonból, sem Londonból, sem Brüsszelből nem látni semmilyen nyomást, a háború folytatódni fog. 

Gavin Wax úgy látja,

Biden egyáltalán nem akarja Putyint és Zelenszkijt tárgyalóasztalhoz ültetni (...) még nagyobb katasztrófa lesz, még több ember fog meghalni (...) a háború folytatódni fog, az ukránok kárára. 

Teljes beszélgetés: 

 

További epizódok

Egyenlő arányban osztaná el a hat párt között a büntetést az ÁSZ + videó

Egyenlő arányban osztaná el a hat párt között a büntetést az ÁSZ + videó

Kellemetlen ajándék Mikulásra: a Számvevőszék 260 millióra büntette az ellenzéki pártokat, de fejenként félmilliárd is lehet a vége. Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Kovács András, az Origo újságírója voltak a vendégeink. 2023. december 06.
Alapképzettséghez kötné a szavazati jogot a Mi Hazánk + videó

Alapképzettséghez kötné a szavazati jogot a Mi Hazánk + videó

Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke érkezett a stúdióba. 2023. december 06.
Köves Slomó: a fény legyőzi a sötétséget + videó

Köves Slomó: a fény legyőzi a sötétséget + videó

Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija volt a Napi aktuális vendége. 2023. december 06.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!