2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Napi aktuális

Dömötör Csaba: Zajlik a 12. nemzeti konzultáció kérdéseinek véglegesítése

Napokon belül kiderül a 12. nemzeti konzultáció menete - mondta a Napi aktuálisban a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

  • Dömötör Csaba: Zajlik a 12. nemzeti konzultáció kérdéseinek véglegesítése

Dömötör Csaba közölte, hogy jelenleg a kérdések véglegesítése zajlik. A konzultációt levélben és az interneten is ki lehet majd tölteni, végeredmény pedig több hónap múlva várható.

Az energetikai szankciókra mindenképpen vonatkozik majd kérdés. Ugye itt vannak olyan szankciók, amelyeket már elfogadtak Brüsszelben, és vannak olyanok, amiket szeretnének elfogadtatni. Az egy nagyon komoly eredmény szerintem, hogy a miniszterelnök kiállásának is köszönhetően az olajszankciók ránk nem vonatkoznak. Tehát, hiába állítja azt az ellenzék, hogy a miniszterelnök megszavazta ezt, a miniszterelnök pontosan azt érte el, hogy ránk az olajszankciók ne vonatkozzanak, mert hogyha vonatkoznának, akkor most nem arról vitatkoznánk, hogy meddig tudjuk fenntartani a benzinárstopot, vagy nem arról dönthetne a kormány

- közölte a politikus.

Teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!