2022. 12. 06. Kedd Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Napi aktuális

Dömötör Csaba: Zajlik a 12. nemzeti konzultáció kérdéseinek véglegesítése

Napokon belül kiderül a 12. nemzeti konzultáció menete - mondta a Napi aktuálisban a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

  • Dömötör Csaba: Zajlik a 12. nemzeti konzultáció kérdéseinek véglegesítése

Dömötör Csaba közölte, hogy jelenleg a kérdések véglegesítése zajlik. A konzultációt levélben és az interneten is ki lehet majd tölteni, végeredmény pedig több hónap múlva várható.

Az energetikai szankciókra mindenképpen vonatkozik majd kérdés. Ugye itt vannak olyan szankciók, amelyeket már elfogadtak Brüsszelben, és vannak olyanok, amiket szeretnének elfogadtatni. Az egy nagyon komoly eredmény szerintem, hogy a miniszterelnök kiállásának is köszönhetően az olajszankciók ránk nem vonatkoznak. Tehát, hiába állítja azt az ellenzék, hogy a miniszterelnök megszavazta ezt, a miniszterelnök pontosan azt érte el, hogy ránk az olajszankciók ne vonatkozzanak, mert hogyha vonatkoznának, akkor most nem arról vitatkoznánk, hogy meddig tudjuk fenntartani a benzinárstopot, vagy nem arról dönthetne a kormány

- közölte a politikus.

Teljes beszélgetés:

További epizódok

Rusvai Miklós: Valóban nem kell már különösebben tartanunk a Covidtól

Rusvai Miklós: Valóban nem kell már különösebben tartanunk a Covidtól

Ha tél, akkor itt az újabb náthaszezon. Tavaly a koronavírus teljesen elnyomta az influenzát, idén azonban komoly gondot okozhat a fertőzés. Ráadásul a Covidnak sincs vége, és ha a kettő egyszerre fertőz, akkor annak komoly következményei is lehetnek. A stúdióban Rusvai Miklós virológus. 2022. december 05.
Várhelyi Olivér: A háború rávilágított az európai tagság valódi értékére

Várhelyi Olivér: A háború rávilágított az európai tagság valódi értékére

Júniusban Európai Unió tagországainak vezetői megállapodtak Ukrajna és Moldova tagjelölt státusának megadásáról. Nagy kérdés az, hogy a többi csatlakozásra vágyó országot, miként érinti ez. A Napi aktuális vendége volt Várhelyi Olivér szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős uniós biztos 2022. december 05.
„Karácsony Gergely Orbán Viktor szidalmazása oltárán feláldozott 150 ezer magyart”

„Karácsony Gergely Orbán Viktor szidalmazása oltárán feláldozott 150 ezer magyart”

Nyílt levelet írt a pestisracok.hu újságírója Karácsony Gergelynek. Varga Ádám szerint a főpolgármester olyan nyilatkozatot tett egy ukrán lapnak, amivel céltáblát rajzolt, a kárpátaljai magyarok hátára. Adásunkban kapcsoltuk Varga Ádámot, aki Kártáaljáról származik. 2022. december 05.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!