2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Napi aktuális

Dömötör Csaba: Ha van a komolytalanságnak zászlaja, akkor az a Jobbik körül lengedezik

Nem szavaz meg olyan intézkedést Magyarország, ami veszélyeztetné az ország energiabiztonságát és a rezsicsökkentést - ezt mondták kormánypárti képviselők a parlamentben. Közben a német alkancellár arról beszélt, hogy Magyarország nélkül is be lehet vezetni az uniós olajembargót. Vendégünk volt Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

„Az adócsökkentés az fontos, csak van itt egy kis bökkenő: úgy követel áfacsökkentést a Jobbik, hogy számtalan alkalommal volt már szavazás erről 2014-től kezdődően. (...) Ezekben egy közös dolog van, hogy a Jobbik egyáltalán nem támogatta az áfacsökkentést. (...) Ha van a komolytalanságnak zászlaja, akkor minden bizonnyal a Jobbik-frakció körül lengedezik. (...)"

- mondta el Dömötör Csaba.

Hír TV

További epizódok

Ahhoz képest, hogy mennyire meleg van és milyen sokan vannak a Balatonban, kevés a vízibaleset

A Napi aktuálisba kapcsoltuk a Balatonon járőröző Bagyó Sándort, a Vizimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnökét. 2022. július 01.

A mérnöki kamara szerint sok az életveszélyes társasház Budapesten

Valóban kódolva van egy újabb baleset? Erről kérdeztük Kaplonyi Györgyöt, a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének elnökét. 2022. július 01.

Pálfalvi Milán: Reményeink szerint az extraprofitadó ideiglenes megoldás és mielőbb véget ér a háború

Mire számíthatunk ősszel? Pálfalvi Milánt, a Nézőpont gazdasági elemzőjét kérdeztük a Napi aktuálisban. 2022. július 01.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!