2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Hírek 10:00

Napi aktuális

Deutsch Tamás: A baloldal legnagyobb ellenségei a számok, a tények

A családi adókedvezmények révén idén minden eddiginél nagyobb összeg, 380 milliárd forint marad a családoknál. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője volt Napi aktuális című műsorunk vendége.

A magyar gazdaság teljesítménye már most meghaladja a járvány előtti szintet - mondta a miniszterelnök a parlament őszi ülésszakának nyitónapján. Orbán Viktor napirend előtti felszólalásban értékelte az elmúlt negyedévet. Beszélt arról is, hogy a sikereket beárnyékolja Brüsszel, amely a kormányfő szerint megtámadta Magyarországot.

Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő a HírTV stúdiójában elmondta, közös eredménye a magyaroknak, hogy Európa megsüvegeli azt a gazdasági teljesítményt, ami azt mutatta, hogy a 2021-es esztendő második negyedévében csaknem 18 százalékos volt a magyar gazdasági növekedés. 

Emlékeztetett, a Gyurcsány-kormány 12 milliárd forint kedvezményt adott a családoknak, 2021-ben pedig az Orbán-kormány esetében ez az összeg 380 milliárd forint és - tette hozzá - nem állunk meg, ezt fenyegeti az a családellenes politika, a jól imsert baloldali megközelítés, hogy a családoknak nyújtott támogatás „egy úri huncutság”. 

200 ezer forint lesz jövő év január elsejétől a minimálbér (...) ez a 200 ezer forint magasabb összeg, mint a Gyurcsány-kormány végén a magyar átlagjövedelem - mutatott rá. 

Teljes beszélgetés: 

 

 

 

További epizódok

Napi aktuális extra – Békemenet – Soha többé, Stop!

Nyolc kamerával, drónnal adott élő közvetítést a HírTV a Békemenetről. A stúdióban Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel elemzett, helyszínről pedig Déri Stefit, és a Célpont riporterét Gáll Csongort kapcsoltuk. 2021. október 23.

Toót-Holló Tamás: Október 23-án megelevenedik a történelem

Toót-Holló Tamással, a Magyar Nemzet főszerkesztőjével beszélgettünk. 2021. október 22.

Ifj. Lomnici Zoltán: Nem szeretik a külső beavatkozást a magyarok

Ifj. Lomnici Zoltán volt a vendégünk. 2021. október 22.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!