2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Napi aktuális

Deutsch Tamás: A baloldal legnagyobb ellenségei a számok, a tények

A családi adókedvezmények révén idén minden eddiginél nagyobb összeg, 380 milliárd forint marad a családoknál. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője volt Napi aktuális című műsorunk vendége.

  • Deutsch Tamás: A baloldal legnagyobb ellenségei a számok, a tények

A magyar gazdaság teljesítménye már most meghaladja a járvány előtti szintet - mondta a miniszterelnök a parlament őszi ülésszakának nyitónapján. Orbán Viktor napirend előtti felszólalásban értékelte az elmúlt negyedévet. Beszélt arról is, hogy a sikereket beárnyékolja Brüsszel, amely a kormányfő szerint megtámadta Magyarországot.

Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő a HírTV stúdiójában elmondta, közös eredménye a magyaroknak, hogy Európa megsüvegeli azt a gazdasági teljesítményt, ami azt mutatta, hogy a 2021-es esztendő második negyedévében csaknem 18 százalékos volt a magyar gazdasági növekedés. 

Emlékeztetett, a Gyurcsány-kormány 12 milliárd forint kedvezményt adott a családoknak, 2021-ben pedig az Orbán-kormány esetében ez az összeg 380 milliárd forint és - tette hozzá - nem állunk meg, ezt fenyegeti az a családellenes politika, a jól imsert baloldali megközelítés, hogy a családoknak nyújtott támogatás „egy úri huncutság”. 

200 ezer forint lesz jövő év január elsejétől a minimálbér (...) ez a 200 ezer forint magasabb összeg, mint a Gyurcsány-kormány végén a magyar átlagjövedelem - mutatott rá. 

Teljes beszélgetés: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!