2022. 01. 22. Szombat Vince, Artúr napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Napi aktuális

Boldogkői Zsolt: A következő napok, hetek döntik el mennyire súlyos a dél-afrikai variáns!

Új szupervarriánstól retteg a világ! A Covid mutáns Dél-Afrikában bukkant fel és már Európában is kimutatták. Mit kell róla tudni és mennyire veszélyes? Boldogkői Zsolt biológus professzort kérdeztük a Napi Aktuálisban.

 

Hír TV

További epizódok

Ferencz Orsolya: Valós az aszteroida-becsapódás veszélye

Nagy a baj a NASA szerint! Bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe. A jelenlegi műszerekkel ugyanis nem mindegyik kisbolygó mozgása érzékelhető. Mekkora az esélye egy becsapódásnak? Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos volt a HírTV vendége. 2022. január 21.

Pandémia előtti időket idéz a migránsok száma az unió külső határain

A koronavírus előtti időket idézi az illegális határátlépések száma az Európai Unió külső határainál. A Migrációkutató Intézet elemzése szerint Kelet-Európa térségében egy új migrációs válsággóc alakult ki. Kapcsoltuk Tóth Klaudia kutatót. 2022. január 21.

Német, holland és amerikai pénzek is áramolnak Márki-Zay és Kész Zoltán hátországába

Német, holland és amerikai pénzek is áramlanak az ellenzék miniszterelnök-jelöltjéhez. Erről írt a kontra.hu. Kik finanszírozzák Márki-Zay Péter kampányát? Both Hunor újságíróval beszélgetett Gerhardt Máté műsorvezető. 2022. január 21.

Legfrissebb híreink

Csörte: LMBTQ-mesekönyv a svéd óvodásoknak

A nap vitája! A Hír Televízió politikai vitaműsorában bármi megtörténhet, és nincs mellébeszélés. LMBTQ-csomagokkal érzékenyítik a svéd és az osztrák óvodásokat, hazánkban az emberek dönthetnek a gyermekek szexuális neveléséről. 

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Dömötör: Nemet kell mondani az egészségügy privatizációjára

A miniszterelnök szerint sértő az ápolókra és az orvosokra nézve, ahogy Magyarországon az ellenzék támadja a járvány elleni védekezést. Közben Márki-Zay Péter Indiába küldené szemműtétre a magyarokat. Mit tervez az egészségügyben az ellenzék és mit a kormány? Dömötör Csaba államtitkár a stúdióban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!