2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

1920 - Az új Közép-Európa 02:00

Napi aktuális

Bakondi György: Tartós lesz a magas mennyiségben érkező embertömeg

A miniszterelnök a múlt héten jelentette be, hogy szeptemberben létrejöhet az önálló határt védő egység, így tehermentesíteni lehet majd a katonákat és rendőröket a déli határszakaszon. Ott, ahol a hétvégén a szerb oldalon ketten is meghaltak miután két migránsokból álló banda összecsapott. Vendégünk volt Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

  • Bakondi György: Tartós lesz a magas mennyiségben érkező embertömeg

Már augusztusban elkezdődhet a határőrök kiképzése, akik ősszel a rendőrök és katonák helyett védik majd a déli határszakaszt- mondta a Napi aktuálisban Bakondi György A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója azt is közölte, hogy a feladatra elsősorban olyan embereket keresnek, akik a határ közelében élnek.

Nem kell kétéves rendőrségi szakközépiskolát végezni annak, aki a határőrizeti feladatot végzi el, és nem a rendőrség komplex rendszerében kell, hogy felkészült legyen, tehát egy gyorsabb kiképzéssel, megfelelő anyagi dotációval és megfelelő megbecsültséggel tervezzük létrehozni ezt

- közölte.

HírTV

További epizódok

Tűzifarendelet - Soproni Egyetem kontra WWF Magyarország a HírTV stúdiójában

Tűzifarendelet - Soproni Egyetem kontra WWF Magyarország a HírTV stúdiójában

Továbbra is ütköznek a vélemények a kormány tűzifa-rendeletéről. Vendégünk volt Borovics Attila, a Soproni Egyetem Erdészeti Tudományos Intézet főigazgatója és Gálhidy László a WWF Magyarország Erdő programjának vezetője. 2022. augusztus 19.
Augusztus 20-a István király sírból történő felemelésének napja

Augusztus 20-a István király sírból történő felemelésének napja

Augusztus 20-a talán a legnépszerűbb állami ünnep, de hogy alakult ki és miért pont ez a nap az államalapítás ünnepe? Porogi András, a Rubicon Intézet tudományos munkatársával beszélgetett Gerhardt Máté. 2022. augusztus 19.
Hasonló hisztéria kezd kialakulni, mint a Városliget körül

Hasonló hisztéria kezd kialakulni, mint a Városliget körül

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a kormány a Bosnyák tér és a Rákos-patak közötti területen megvalósuló többfunkciós ingatlanfejlesztést. 2022. augusztus 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!