2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Napi aktuális

A saját szabályaink szerint kell játszani

Orbán Viktor 12 pontja - a progresszív dominancia ellenszereinek receptjét ismertette a miniszterelnök a CPAC Hungary konzervatív konferencián. Mit kísérletezett ki Magyarország? Vendégünk volt Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója.

Magyarország kikísérletezte a progresszív dominancia ellenszereit , a recept kész - erről beszélt Orbán Viktor a CPAC HUngary konferencián. Azt mutatta be, hogyan vált Magyarország a konzervatív és keresztény értékek bástyájává Európában.

Tervek

A kormány úgy tervezi, hogy az év első felére, vagyis legkésőbb nyáron megszületik a jövő évi költségvetés. Erről is beszélt a a miniszterelnök politikai igazgatója a Napi Aktuálisban. Orbán Balázs azt mondta, hogy a kormány megalakulása után azokkal a nagy feladatokkal foglalkoznak majd, amelyekről a miniszterelnök a beiktatási beszédében szólt. Mint mondta, ilyen az energiaválság és az inflációválság kezelése, a családtámogatások és a rezsicsökkentés megvédése mellett. Orbán Balázs beszélt arról is, hogy a Miniszterelnökségen Fürjes Balázs veszi át a politikai államtitkárságot tőle, ő pedig a kormányfő mellett dolgozik majd.

Nekem lesz az a feladatom, hogy tanácsokkal, véleménnyel segítsem a miniszterelnök és a kormány munkáját és hogy azt figyeljem, hogy azok a stratégiai irányok, amelyeket kijelöltünk magunknak, az a kormányprogram, amit megfogalmaztunk, azok a napi szintű döntéshozatalban megvalósulnak-e

- tette hozzá.

Teljes beszélgetés: 

Kapcsolódó videó: 

Kapcsolódó cikk:

Orbán Viktor: Magyarországon kísérletezték ki a progresszív dominancia ellenszereit

 

További epizódok

Ahhoz képest, hogy mennyire meleg van és milyen sokan vannak a Balatonban, kevés a vízibaleset

A Napi aktuálisba kapcsoltuk a Balatonon járőröző Bagyó Sándort, a Vizimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnökét. 2022. július 01.

A mérnöki kamara szerint sok az életveszélyes társasház Budapesten

Valóban kódolva van egy újabb baleset? Erről kérdeztük Kaplonyi Györgyöt, a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének elnökét. 2022. július 01.

Pálfalvi Milán: Reményeink szerint az extraprofitadó ideiglenes megoldás és mielőbb véget ér a háború

Mire számíthatunk ősszel? Pálfalvi Milánt, a Nézőpont gazdasági elemzőjét kérdeztük a Napi aktuálisban. 2022. július 01.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!