2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Napi aktuális

A kormány és Budapest együttműködésére van szükség a fővárosi cigányügy megoldásához + videó

A Napi aktuális vendége Forgács István, romaügyi szakértő volt, aki egyebek mellett ezekről a témákról beszélgetett Velkovics Vilmossal: ha Karácsony marad, a cigányok szép lassan elbontják Budapestet, a kormány és Budapest együttműködésére van szükség a fővárosi cigányügy megoldásához.

  • A kormány és Budapest együttműködésére van szükség a fővárosi cigányügy megoldásához + videó

Egyedül Szentkirályi Alexandrát a Fidesz jelöltjét tartja képesnek a romaügyi szakértő arra, hogy olyan megállapodást kössön a kormánnyal, amely visszaadja Budapest biztonságérzetét és segítheti a társadalmi felzárkózást. Forgács István a Napi aktuálisban arról is beszélt, hogy Magyar Péter nyugodtan kezet foghat Karácsony Gergellyel. A két politikusban az a közös, hogy a szavazatszerzésen túl semmilyen jövőképet nem ad a fővárosban élő mintegy kétszázezer cigánynak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor beszédet mond a Békemeneten + videó

Orbán Viktor beszédet mond a Békemeneten + videó

A Napi aktuális vendége ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány tanácsadója volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető Békemenet, a háborúba készülődő NATO és a határzár miatt megbüntetett Magyarország témákról beszélgetett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!