2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:30

Újratervezés – Egyenesen

Hír TV

2018. július 30., hétfő 16:23, frissítve: hétfő 17:03

Adás:
2018. július 30., hétfő 19.00

Rend, fegyelem
Megbüntetné az MSZP azokat a szocialista képviselőket, akik nem tartották be a frakciófegyelmet és nemmel szavaztak a képviselői fizetésemelésre. A stúdióban Tóth Bertalan, a szocialisták elnöke.

Újratervezés
Nem érdemes hosszú távra tervezni - mondja a sukorói telekcsere-ügy miatt három évre elítélt Tátrai Miklós, aki már otthon tölti a büntetését. Exkluzív interjút adott műsorunknak a vagyonkezelő volt vezetője.

Kampányhajrá
Dübörög a kampány Pásztón, ahol a Fidesz jövő vasárnap újra visszaszerezné a Nógrád megyei város irányítását. De elbírnak-e a népszerű televíziós műsorvezetővel, aki újra a választók bizalmát kéri? A stúdióban Dömsödi Gábor.

Újra civil
Kiábrándult a politikából Kész Zoltán, ezért inkább a civil életben folytatja. Itt lesz Veszprém volt független parlamenti képviselője, aki szerint a jelenlegi ellenzékkel évtizedek múlva is garantált a Fidesz kétharmad.

Korszakváltás
Orbán Viktor Tusnádfürdőn arról beszélt, hogy az újabb kétharmad nem pusztán győzelem, hanem felhatalmazás egy új korszak kiépítésére. Milyen változásokat hozhat a szeptember? Kálmán Olga erről is beszélget Kovács Zoltánnal és Dési Jánossal.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!