2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Spanyolviasz – Egyenesen

Hír TV

2018. március 19., hétfő 16:30

Adás:
2018. március 19., hétfő 19.00.
2018. március 20., kedd 00.30.
2018. március 20., kedd 13.05.

Spanyolviasz
Rogán Antal találmánya után nyomoz az OLAF és a NAV is. Az adóhatóság költségvetési csalás gyanújával indított eljárást – erről beszélt ma az LMP társelnöke. Közben a Fidesz vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett az ellenzéki politikus ellen. A stúdióba várjuk Hadházy Ákost.

Sakk-matt
Visszalépteti jelöltjeit a kisgazdapárt, méghozzá a Jobbik javára. Az FKGP nemrég még országos listáról szőtt álmokat, de végül csak 15 jelöltjüket vették nyilvántartásba. Lejárt volna az álmodozások kora? Megkérdezzük a párt alelnökétől, Atyánszky Györgytől.

Szarkák és keselyűk
Szétkapkodják az előzetesben ülő Czeglédy Csaba cégének ingatlanvagyonát – adta hírül Szombathely volt polgármestere. A szocialista politikus szerint a fideszes polgármester közeli munkatársa jutott hozzá a Humán Operator irodaházához, méghozzá ár alatt. Vendégünk a volt szombathelyi városvezető, Ipkovich György.

Kézen-közön
A kíméletlen elszámoltatást ígérő antikorrupciós ügyészség vezetőjének nevezné ki Kaltenbach Jenőt Karácsony Gergely. Hogyan szednék vissza az elsíbolt vagyont? Ezt is megkérdezzük Kaltenbach Jenő volt ombudsmantól.

Renegátlástalanok
Szerveződnünk és felszerelkeznünk kell arra az esetre, ha a választások nem hoznának eredményt. Április 8. az utolsó lehetőségünk a békés kormányváltásra. Ha ez nem történik meg, másnap találkozunk az utcán – írta a nemzeti ünnepen történt igazoltatása után a diáktüntetés egyik emblematikus figurája. Itt lesz Rékasi Zsigmond.

Vélemény
Nagyban segítené a szavazókat, ha a miniszterelnöknek lenne egy újabb ügye az Elios után – állítja Somogyi Zoltán. A szociológus úgy véli, nem biztos, hogy vannak további atombombák, de ha van is, az nem csak Simicska Lajostól érkezhet. Kálmán Olga ezekről is beszélget Lukácsi Katalinnal és Somogyi Zoltánnal.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!