2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:15

Mentelmi jogász – Egyenesen

Hír TV

2018. március 1., csütörtök 15:05, frissítve: csütörtök 21:35

Adás:
2018. március 1., csütörtök 19.00.
2018. március 2., péntek 00.30.
2018. március 2., péntek 13.05.

A tanácsadó
Jelenleg Karácsony Gergely tanácsadója, de úgy tudni, már vele sem maradéktanul elégedett a korábban a Momentumban is csalódott üzletember. A stúdióba várjuk Bojár Gábort.

Lehullt a lepel
Két toposzra is rácáfolt vásárhely: a Fidesz brutális előnyére és a választási apátiára – mondja Political Capital igazgatója, aki szerint, ha az ellenzék nyerni akar, akkor koordinálnia kell. Itt lesz Krekó Péter.

Újabb kitiltási botrány
Orbánt és 8 társát, köztük családtagjait és minisztereit is kitilthatják az Egyesült Államokból, mert egy amerikai szervezet korrupcióval és az emberi jogok megsértésével vádolja őket. Vendégünk Szent-Iványi István, a liberálisok külügyi szakértője.

Mentelmi jogász
Képviselőjelöltté vált, így mentelmi joga miatt kiengedték az előzetesből a költségvetési csalással gyanúsított volt MSZP-s önkormányzati képviselőt. Mi történt vele a börtönben? Czeglédy Csaba először nekünk válaszol.

Kampányváltó hangulat
Ne vigyék túlzásba a lejáratókampányt, ne becsüljék le a választót, a sorosozás mellett a saját célokról is kell beszélni. A kormány ideológusa a hódmezővásárhelyi pofon után próbálja menteni a Fidesz kampányát. Vajon még időben? Kálmán Olga erről is beszélget Ceglédi Zoltánnal és Lakner Zoltánnal.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!