2018. szeptember 24.,
hétfő, Gellért, Mercédesz napja

Lajstrom - Egyenesen

Hír TV

2018. április 17., kedd 16:03, frissítve: kedd 16:28

Adás:
2018. április 17., kedd, 19.00.

Előválasztás
Előválasztást akar az önkormányzati választásokra Horváth Csaba. Az MSZP-s várospolitikus szerint a VIII. és XV. kerületi időközi polgármester-választásokra már előválasztáson kiválasztott jelöltekkel kell indulni. Itt lesz Horváth Csaba.

Sorminta
Az Orbán-rendszer logikájában, mentalitásában, céljaiban jóval közelebb áll akár az orosz, akár a török kormányhoz, mint a nyugat-európai kabinetekhez – állítja a politológus. Vendégünk Krekó Péter.

Lajstrom
Nem lepte meg, hogy a Schmidt Mária lapjává züllött Figyelő listára tette, mert régóta a CEU oktatója, amire ráadásul még büszke is – nyilatkozta a neves közgazdász. A stúdióba várjuk Csaba Lászlót.

Mesebeszéd
Választási csalás miatt tesz feljelentést a DK a közmédia hírhamisításai okán. A hírhamisítás tényét a köztelevízió egyik munkatársa erősítette meg a The Guardian-ben. Vendégünk a párt elnökségi tagja, Vágó István.

Vélemény
Az ELTE 316 oktatója és hallgatója tiltakozik a Figyelő listázása ellen. közben 200 külföldi értelmiségi antiszemitizmussal vádolja a magyar kormányt. Kálmán Olga ma erről is beszélget Kovács Zoltánnal és Németh Péterrel.