2018. november 14.,
szerda, Aliz napja

Kihívók - Egyenesen

Hír TV

2018. június 13., szerda 15:44, frissítve: szerda 15:48

Adás:
2018. június 13., szerda, 19.00.
2018. június 14., csütörtök, 00.05.
2018. június 14., csütörtök, 13.05.

Kihívók
Hétvégén dől el, ki vezeti tovább a szocialistákat. Tóth Bertalan és Mesterházy Attila biztosan indul a pártelnökségért. És Kunhalmi Ágnes is, de belőle választmányi elnök is lehet. Itt lesz Tóth Bertalan.

Szép remények
Válságra készül a miniszterelnök, a kormány mégis biztonságos növekedéssel számol az új, 2019-es költségvetésben. Mit jelent ez, mi vár ránk egy év múlva? A stúdióban Csaba László közgazdász.

Időhúzás
Még mindig bizonytalan a CEU sorsa, pedig már minden határidő lejárt. Hiába a megállapodást, ha azt a kormány nem írja alá, az intézmény Bécsbe költözik. Fodor Évát a CEU rektorhelyettesét várjuk.

Fantomfájás
Lábmentő programot sürget a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete, mert olyan sok az amputáció Magyarországon. Európában nálunk a legtöbb az ilyen operáció. Az okokról is kérdezzük Dénes Tamást.

Fociünnep
Hiába a fociba öntött milliárdok. A magyar válogatott is csak a karosszékből nézheti a foci VB-t – esélyekről és magyar foci jövőjéről is kérdezzük Vitray Tamást. 

Ó, IÓ, CIÓ, ÁCIÓ...
Egymásnak ellentmondó információk érkeznek az EMMI-ből arról, hosszabb lesz-e a tanév jövőre. Egy biztos, még mindig nem nyilvános a következő évi tanrend. Kálmán Olga erről is beszélget Dési Jánossal és Réz Andrással.