2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kamualáírás - Egyenesen

Hír TV

2018. március 20., kedd 16:00

Adás:
2018. március 20., kedd 19.00.
2018. március 21., szerda 00.30.
2018. március 21., szerda 13.05.

Működésképtelen
Tovább bojkottálja a Fidesz a nemzetbiztonsági bizottságot. Kósa Lajos milliárdos bizniszét akarták tisztázni, de a fideszes képviselők nem mentek el. Itt lesz a bizottság szocialista elnöke, Molnár Zsolt.

Kamualáírás
Egyre több választókörzetben merül fel a gyanú, hogy hamisították az aláírásokat az ajánlóíveken. Zugló után most Szegeden másolhatták a neveket. Tapolcán pedig már fel is jelentették az egyik fideszes jelöltet. A stúdióba várjuk Molnár Csabát, a DK ügyvezető alelnökét.

Célkereszt
Továbbra sem világos, kin akar elégtételt venni a választás után Orbán Viktor. A miniszterelnök március 15-én fenyegette meg ellenfeleit. Nem hivatalosan a fideszesek arról beszélnek, hogy a kormánykritikus média lesz a következő célpont. Hargitai Miklós MÚOSZ-elnök a vendégünk.

Stafírung
Nem kivételezik gyerekeivel a jegybankelnök. Kiderült, most másik fiának is jól megy sora, ő is több száz milliós ingatlant tudott vásárolni. A hitellel sem volt gond, ezt Matolcsy unokatestvérének bankja adta. Juhász Pétertől pedig arany WC-kefét vitt neki. Az Együtt elnökét várjuk a stúdióba.

Felajánlás
Visszalépteti jelöltjeit három helyen is a Momentum, Marcaliban a jobbikos Steinmetz Ádám javára. Az olimpiai bajnok képviselőjelölt azonban nem csak ezzel került a hírekbe: felajánlotta egy évi képviselői tiszteletdíját a marcali kórháznak. Vendégünk Steinmetz Ádám.

Befutók
Közzétette az esélyes ellenzéki jelöltek névsorát a V18 csoport, szerintük 25 helyen koordináció nélkül is legyőzhető a Fidesz. Kálmán Olga erről is beszélget Kovács Zoltánnal és Rózsa Péterrel.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!