2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Betelt a pohár – Egyenesen plusz

Hír TV

2018. május 18., péntek 16:01, frissítve: péntek 16:07

Adás:
2018. május 18., péntek 19.00
2018. május 19., szombat 00.05
2018. május 21., hétfő 13.05

Betelt a pohár
A teljes ellenzéki káosz segítette kétharmadhoz a Fideszt, állítja az LMP alapítója, aki kilenc év után kilépett a pártból. Milyen négy évre számít Schiffer András?

Erős kezdés
Nem hallgatta meg a Fidesz frakciója az ellenzék egyetlen felszólalóját a parlamentben. Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke a vendégünk.

Viszlát
Már nem csak a pénz miatt hagynák el az országot a fiatalok. Az érettségizők harmada külföldi egyetemen tanulna tovább. Az okokról Léderer Dánielt, a Milestone Intézet vezérigazgatóját kérdezzük.

Életpályamodell
Mentősofőröket képeznének ki ápolóknak, hogy így csökkentsék a szakemberhiányt-állítja a szakszervezet. A Mentőszolgálat cáfol. A stúdióban Kusper Zsolt a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének elnöke.

Kapa, kasza
Nem akarta a miniszterelnökkel és egy köztörvényes bűnözővel együtt felvenni országgyűlési mandátumát Hadházy Ákos. Az LMP-s politikus közben állítólagos földügyek miatt kerülhet célkeresztbe.

Pogányok és keresztények
Eskütt tett a kormány, Orbán Viktor régi vágású kereszténydemokráciát építene. Az ellenzék részéről csak a Jobbik vett részt az ünnepi ülésen, de vezérszónokuk szavaira a kormánypártiak már nem voltak kíváncsiak. Bodacz Balázs erről is beszélget Lukácsi Katalinnal és Pápay Györggyel.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!