2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Domonkosok Magyarországon 03:00

Bérrendezés - Egyenesen

Hír TV

2018. január 24., szerda 18:18, frissítve: szerda 18:22

Adás:
2018. január 24., szerda 19.05

Bérrendezés
Előre hozta a kormány az egészségügyi szakdolgozók novemberre ígért béremelését. Mennyit ér a plusz 8 százalék? Erről kérdezzük a Párbeszéd társelnökét, Szabó Tímeát.

Ötvenezer betelepített
A DK szerint az Orbán-kormány csaknem 50 ezer embert telepített be titokban az elmúlt években. Ukránok, kínaiak, oroszok, arabok és menekültek jöttek. A stúdióba várjuk a DK alelnökét, Vadai Ágnest.

Tavaszi aranyeső
Még a választások előtt szétosztja a kormány a 2020-ig elérhető uniós pénzeket. Lehet-e köze a kampánynak a pénzosztáshoz? Itt lesz Vértes András, a GKI elnöke.

Klientúra
Már egész családokat rak be a Fidesz a közigazgatásba, a szakértelem nem számít, csak a lojalitás – mondja egy kormányhivatal korábbi vezetője. Vendégünk Varga Zsolt.

Éjszaka a hidegben
Hajléktalanok közt töltik az éjszakát az Együtt politikusai. A Kálvin téri aluljáróban alszanak majd, ha tudnak. Mi a céljuk az akcióval? Élőben kapcsoljuk a helyszínt.

Kettős beszéd
Miközben itthon a Fidesz törvényt ír a civilek ellen menekültügyben, addig a párt EP-képviselői megszavazták, hogy együtt kell működni velük. Kálmán Olga erről is beszélget Szalma Botonddal és Para-Kovács Imrével.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!