2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Akár az ördöggel is - Egyenesen

Hír TV

2018. március 15., csütörtök 17:46, frissítve: csütörtök 17:56

Adás:
2018. március 15., csütörtök 19.00.

Győzelemre készülnek
Tárgyalni kell a bejutásra esélyes ellenzéki pártokkal, a Jobbikkal is, és meg kell állapodni, hogy csak egy jelöltet állítsanak az ellenzéki pártok a Fidesszel szemben – mondta a DK elnöke. Szerinte ez nem lehetőség, hanem kötelesség. Itt lesz Gyurcsány Ferenc.

Új jövő
A Jobbik elnöke szerint utoljára Grósz Károly fenyegette meg úgy a magyarokat, ahogyan azt Orbán tette most. Nem félünk, és Orbán ugyanúgy fog járni, mint Grósz Károly – mondta beszédében mai vendégünk, Vona Gábor.

Akár az ördöggel is
Akár az ördöggel is kész összefogni a kormányváltás érdekében az MSZP–Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. Azt mondta: a többi pártból is kitapossák a szélesebb összefogást.

Helyzet van
Újra le kell ülni az asztalhoz, csak a legszélesebb ellenzéki együttműködéssel lehet leváltani Orbánt – mondta beszédében az LMP miniszterelnök-jelöltje. Szerinte nincs értékközösség, sorsközösség van, de ez az összefogás az egyetlen esély. Vendégünk lesz Szél Bernadett.

Ünnepi fenyegetés
Mi szelíd és derűs emberek vagyunk. De nem vagyunk se vakok, se balekok. A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is. Így fenyegetőzött Orbán Viktor a nemzeti ünnepen. Kálmán Olga erről is beszélget Lakner Zoltánnal és Gábor Györggyel.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!