2018. november 16.,
péntek, Ödön napja

A lét a tét – Egyenesen

Hír TV

2017. december 7., csütörtök 15:41, frissítve: csütörtök 16:08

Adás:
2017. december 7., csütörtök 19.00
2017. december 8., péntek 00.30
2017. december 8., péntek 13.05

A lét a tét
Válságtanácskozás a Jobbikban, a tét a párt indulása a jövő évi választásokon. Mi lesz, ha egy fillér nélkül marad a Jobbik? A stúdióba várjuk Vona Gábor pártelnököt.

Jut, de nem marad
Nem csitulnak az indulatok az egészségügyi bérrendezés körül. Hiába a fizetésemelés, sokan ugyanannyit visznek haza, mint korábban. Hogyan lehet ez? Sándor Mária érdekvédő a vendégünk.

Kegyelemkenyér
83 évesen sem pihen Magyarország egyik legolvasottabb kortárs írója, aki háromrészes riportkötetben mutatja be a vidéki nyugdíjas élet kevésbé napos oldalát. Itt lesz Moldova György.

Súlyos adósság
A hatalmi elitnek többször módja lett volna szembenéznie a múlttal, mégsem tette meg. A pártállam kényes aktái politikai játszmák fogságába kerültek. Lesz-e valaha társadalmi megtisztulás? Erről is beszél Ungváry Krisztián történész.

Brüsszel perel
A szabadságharc a bíróságon folytatódik. A menekültkvóta elutasítása, a lex CEU és a civiltörvény miatt is pert indított a magyar kormány ellen az Európai Bizottság. A várható következményekről is kérdezi Kálmán Olga Lukácsi Katalint és Horn Gábort.