2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954. 03:00

5 perc hírnév – Egyenesen

Hír TV

2018. március 22., csütörtök 15:20, frissítve: csütörtök 15:48

Adás:
2018. március 22., csütörtök 19.00
2018. március 23., péntek 00.30
2018. március 23., péntek 13.05

5 perc hírnév
A kampány miatt beengedtek 5 percre egy jobbikos politikust a köztévébe, ő pedig elmondta a nézőknek, felháborítónak és példátlannak tartja a közmédia működését: a Fidesz érdekében elkövetett folyamatos hazudozást és agymosást. A stúdióba várjuk Mirkóczki Ádám szóvivőt.

Befutó helyen
Nyerő helyzetben van az MSZP budapesti elnöke: a XVIII. kerületben a Jobbikon kívül mindenki visszalépett a javára. De vajon az MSZP is kész további áldozatokra a siker érdekében? Itt lesz Kunhalmi Ágnes.

Csavar
Ha veszít a Fidesz, előállhat-e azzal, hogy az ellenzék elcsalta a választást? Sokak szerint már ezt a verziót is építi kommunikációjában a kormánypropaganda. Vendégünk lesz Tóth Zoltán választási szakértő.

Kémjátszma?
A Migration Aid szerint Bayer Zsolt csalta tőrbe őket, külföldi titkosszolgálatok segítségével próbált terhelő adatokat gyűjteni a migrációt segítő szervezetekről és Soros Györgyről. A kémregénybe illő történetről a szervezet vezetőjét, Siewert Andrást kérdezzük.

Jelölt
Ismét előkerült a volt jegybankelnök neve, mint lehetséges független miniszterelnök-jelölt. Most, az utolsó pillanatban Márki-Zay Péter ajánlotta az ellenzék figyelmébe. Eljön hozzánk Bod Péter Ákos.

Következmény
Jogászok és szociológusok már azon gondolkoznak, hogyan lehet leépíteni Orbán maffiaállamát, visszaállítani a jogállamot és elkezdeni a felelősségre vonást, visszaszerezni az ellopott közpénzt. Kálmán Olga erről is beszélget Fleck Zoltánnal és Magyar Bálinttal.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!