2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Műsorajánló

Visszatérő – Magyarország élőben

  • Visszatérő – Magyarország élőben

Adás:
2018. augusztus 30., csütörtök 19.00
2018. augusztus 30., csütörtök 23.05
2018. augusztus 31., péntek 16.05

Visszatérő
Több mint 14 éve tűnt fel a Hír TV képernyőjén Bayer Zsolt. 2007-es távozása után most vendégként tér vissza a Péntek8 egykori műsorvezetője.

Tanévkezdés
Ingyen tankönyv és ingyenes iskolai étkezés. Könnyebb a tanévkezdés a családoknak. A számokról Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár beszél.

Éltető elem
Közel 200 millió eurós kerettel vízügyi fejlesztéseket támogató magyar befektetési alap létrehozását jelentette be Áder János államfő. A konkrétumokról Kőrös Csabát a Köztársasági Elnöki Hivatal igazgatóját kérdezzük.

Kiútkeresés
Romokban az ellenzék az újabb 2/3 után. Szakadt a Jobbik, válságban az LMP. Vendégünk lesz Hadházy Ákos kilépett társelnök.

Várja önöket a műsorvezető: Huth Gergely

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem címmel egyedülálló sorozatot indított útjára a HírTV, amelyben a rendszerváltás előtti évtizedek meghatározó, tévében mégis ritkán látható filmjei kerülnek hétről-hétre a képernyőre. A filmek levetítése előtt egy különleges magazinműsorban dolgozzák fel a szerkesztők az egyes alkotások hátterét, kulisszatitkait és eddig sosem látott-hallott részletek is kiderülnek. A sorozat műsorvezetője Bayer Zsolt.
Credo - ajánló

Credo - ajánló

Péntek délután 16 óra 5 perctől Credo. Világnézeti konfliktusok, elhallgatott jelenségek, védelemre szoruló értékek. Műsorvezető: Földi-Kovács Andrea.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!