2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Puttony – Newsroom

Hír TV

2017. december 14., csütörtök 15:31, frissítve: csütörtök 20:01

Adás:
2017. december 14., csütörtök 18.00

Puttony
Hátizsákjában vitte Brüsszelbe Orbán Viktor miniszterelnök a nemzeti konzultáció eredményét. A kétnapos EU-csúcs központi témája a brexit lesz. Brüsszelből kapcsoljuk tudósítónkat, Arató Lászlót.

Viszontválasz
A nemzeti konzultáció hazug és manipulatív kérdéseivel szemben a civil szervezetekről és az emberi jogok magyarországi helyzetéről kérdezte meg az embereket Amnesty International Magyarország. A beérkezett válaszokat ma juttatják el a kormánynak. Kapcsoljuk a civil szervezet igazgatóját, Iván Júliát.

Kiállás
A Momentum is ott lesz a Jobbik fáklyás tüntetésén pénteken a Lendvay utcában. Az ellenzéki párt emellett felkérte az Európai Biztonsági Együttműködési Szervezetet, hogy ellenőrizze a 2018-as választás tisztaságát. Vendégünk Soproni Tamás, a Momentum alelnöke, akit programjukról is kérdezünk.

Jelzálog
9,5 milliárd forintos kölcsönt kap az államtól az eladósodott Pécs. A pénzügyi mentőövért cserébe jelzálog alá kerülnek a forgalomképes önkormányzati ingatlanok. A hitelről csütörtökön dönt a város közgyűlése. Fogarasi Gábort, a Jobbik önkormányzati képviselőjét kapcsoljuk.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!