2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Patkó – Egyenesen plusz

Hír TV

2018. július 13., péntek 15:17, frissítve: péntek 15:37

Adás:
2018. július 13., péntek, 19.00.
2018. július 14., szombat 00.30.
2018. július 14., szombat 13.30.

Patkó
Nem talál magára az ellenzék a választási sokk után. A képviselői fizetések megemelésében azonban egyetértettek a kormánypártiak és kritikusaik. Szél Bernadettet, az LMP társelnökét kérdezzük.

Légy résen!
Rasszizmussal vádolták a magyar cserkészeket, amiért szövetségük nem hagyta jóvá a sajókazai csapat megalakulását. Pótor József országos ügyvezető elnök lesz a vendégünk.

Kassza
Magánbiztosítókhoz és önkéntes pénztárakhoz csatornázná be az egészségügyi kiadások egy részét a nemzeti bank. A Fidesz eddig következetesen ellenezte az egészségbiztosítás magánosítását. Kincses Gyula volt államtitkár érkezik hozzánk.

Drogszezon
Élet és halál között lebeg az a fiatalember, akit pár napja fogtak le a rendőrök, miután házi készítésű drogtól őrjöngött. Nemrég pedig egy balatonfüredi iskolából tanácsoltak el 30 diákot fűfogyasztás miatt. Nő-e a kábítószerfogyasztás? Szemelyácz János addiktológust kérdezzük.

Árral szemben
Hajléktalansegítő programot indítanak az evangélikusok, pont akkor, amikor a kormányzat csúcsra járatja a fedél nélküliek kriminalizálását. Most még nagyobb szükség van az emberségre – vendégünk az evangélikusok hajléktalanügyi szakértője, Buda Annamária.

A mi kutyánk kölyke
Hét év múlva lényegében elfogynak a tanárok Magyarországról, de ezért talán kárpótolnak bennünket a horvát foci sikerei, amely Orbán Viktor szerint egyben magyar diadal is. Ezekről is beszélget Bodacz Balázs Bíró Mariannával és Gulyás Balázzsal.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!