2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Passport – Egyenesen

Hír TV

2018. május 17., csütörtök 15:34, frissítve: csütörtök 15:35

Adás:
2018. május 17., csütörtök 19.00.
2018. május 18., péntek 00.05.
2018. május 18., péntek 13.05.

 

Állatságok
Utoljára talán a Meetoo kampány osztotta meg annyira a közösségi oldalak használóit, mint most a szurikáta-ügy. Minősíthetetlen hangnemben esett egymásnak a Facebook népe, van, aki már az állat halálát okozó gyerek életét követeli. Mi történik itt? Megkérdezzük a pszichológus Gyurkó Szilviától.

Passport
Az Európai Unió információkat kér a magyar hatóságoktól az útlevélcsalásokkal kapcsolatban. Szakértők azt feltételezik, hogy magyar útlevelekkel akár ukrán bűnözők is bejuthattak az Egyesült Államokba. A stúdióba várjuk a nemzetbiztonsági bizottság szocialista tagját, Molnár Zsoltot.

Felmentve
Már a Kúria is kimondta, hogy csak azért rúgták ki a miskolci önkormányzattól, mert a DK színeiben indult a választásokon. Itt lesz a párt volt képviselőjelöltje, Zaveczki Tibor.

Függés
Van tudományos magyarázat a NER népszerűségére. Egy kutató szociológus szerint a vidéki középosztály a stabilitás reményében voksolt a Fideszre, a szegények pedig nem a pártra, hanem az államra szavaztak. Vendégünk az MTA kutatója, Kovách Imre.

Csak a Fidesz
A Fidesz–KDNP-nek a teljes népességen belül több szavazója van, mint az utána következő négy parlamenti pártnak együtt – ezt állítja a Závecz Research legújabb felmérése. A többit elmondja az intézet vezetője, Závecz Tibor.

Vélemény
Felszámolná az MSZP-t Szanyi Tibor. A szocialista EP-képviselő szerint legalább 5 NER-ügynök van a pártban, ezért egy teljesen új szocialista pártra van szükség, új névvel és logóval. Bodacz Balázs erről is beszélget Szakonyi Péterrel és Murányi Marcellel.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!