2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Népakarat - Egyenesen

Hír TV

2018. május 15., kedd 16:55, frissítve: kedd 18:09

Adás:
2018. május 15., kedd, 19.00.

Népakarat
78 évesen a fiatalok jövőjéért tüntetett a Kossuth téren, de a demonstrációra csak egy tucat rendőr volt kíváncsi. Itt lesz Hunor Lili, aki szerint az emberek többsége már nem bízik a pártokban.

Költözés
Bezárja budapesti irodáját és Berlinbe költözik a Soros-alapítvány. Azt mondják, hogy nem bírják tovább a politikai nyomást. Vendégünk Csontos Csaba a Nyílt Társadalom Alapítvány szóvivője

Peres ügy
Különbíróság tárgyalhatja a jövőben a kormány számára kényes ügyeket. Milyen kockázatokat rejt az új szervezet felállítása? Erre is válaszol Fleck Zoltán jogszociológus

Intő
Nem titkolózhat tovább az EMMI a kórházi fertőzésekről. A minisztériumot most az ombudsman figyelmeztette, mert nem hajlandóak az adatközlésre. Itt lesz a TASZ jogásza, ők perelnek az adatokért.

Kórság
Bezuhantak a termelői árak, egyre több tenyésztő retteg a sertéspestis miatt pedig eddig csak vaddisznóknál mutatták ki a kórt. Mit tehenek a gazdák? Megkérdezzük Süth Miklós volt országos főállatorvost.

Maradnának
Egyelőre vár a CEU, de ha nyárig nincs megállapodás, Bécsbe költözik az egyetem. A CEU lesz az illiberalizmus újabb áldozata? Kálmán Olga erről is beszélget Para-Kovács Imrével és Nagy Józseffel.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!