2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 03:00

Legyőzöttek – Egyenesen

Hír TV

2018. július 16., hétfő 17:16, frissítve: hétfő 17:26

Adás: 2018. július 16., hétfő, 19.00

LEGYŐZÖTTEK
Továbbra sincs ellenzéki recept a Fidesz legyőzésére. Még egy önkormányzati képviselőválasztásnál is szinte mindent visz a kormánypárt. Legutóbb épp Miskolcon. A stúdióban Molnár Zsolt szocialista képviselő.

ÍZELÍTŐ
A romák szavazatainak megvásárlásával nyert Miskolcon a Fidesz - állítja a Jobbik képviselője. Itt lesz Jakab Péter, aki szerint a kormánypárti kampány ízelítőt adott abból, mire számíthatunk jövőre.

FELJELENTETT PLÉBÁNOS
Rendőröket hívtak a csépai plébániára ételosztás miatt. A feljelentők szerint a pap kétes minőségű étellel segíti a rászorulókat. Túlzott óvatosságról, vagy ártó rosszindulatról van szó? Megkérdezzük a Antal András atyát.

ORBÁN VILÁGA
Naponta jelennek meg elemzések, kritikák arról, hogy az orbáni politika hogyan ássa alá a demokráciát, mégis úgy tűnik, hogy nincs igény a rendszer megbuktatására. Vendégünk Kéri László politológus.

A JÁTÉK ÜNNEPE
Még a foci VB kapcsán is tudnak migránsozni a kormánypártok. Hollik István például azért szurkolt a horvát csapatnak, mert ő kereszténynek, míg Franciaországot bevándorlóországnak tartja. Kálmán Olga erről is beszélget Csáki Judittal és Nyáry Krisztiánnal.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!