2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Itt a piros – Egyenesen

Hír TV

2018. január 17., szerda 15:52, frissítve: szerda 16:01

Adás:
2018. január 17., szerda 19.00.
2018. január 18., csütörtök 00.30.
2018. január 18., csütörtök 13.05.

Itt a piros
Orbánt, ​​Matolcsyt és Selmeczi Gabriellát is feljelentette a legfőbb ügyészségen a magánnyugdíjpénztári vagyon ügyében az MSZP. A szocialisták szerint a kormány csalással vette el 3 millió ember megtakarításait. Itt lesz a szocialisták képviselője, Korózs Lajos.

Az atya ég
Már a hívek is felháborodtak a vásárhelyi plébános kampánybeszédén, de Németh atya kitart a véleménye mellett. Közben a Fidesszel szemben induló független polgármesterjelölt imádságot szervezett Laci atya lelki üdvéért. Vendégünk Márki-Zay Péter.

Gödörben a Momentum
​T​ávozó kommunikációs igazgatója szerint az alelnöknek, Soproni Tamásnak az egyetlen célja az, hogy legyőzze Fekete-Győr Andrást. Búcsúlevelében azt írta: a válságban szerepet játszik a két elnökségi tag, Orosz Anna és Soproni Tamás magánéleti viszonya is. Végleg széteshet a párt? Megkérdezzük a Momentum alelnökétől, Soproni Tamástól.

Rászámoltak
Handó Tünde kritikusai is bekerültek az Országos Bírói Tanácsba. Sokan máris forradalomról és lázadásról beszélnek. Padlóra küldte Handót a bírói kar? Megkérdezzük a jogszociológus Fleck Zoltántól.

Vélemény
Vizsgálja a kormány, hogy ki lehet-e tiltani Soros Györgyöt Magyarországról. Lapértesülések szerint bevándorlásszervezési illetékkel találna fogást a kormány Soroson és a civileken. Bodacz Balázs erről is beszél két mai vendégével, Palotás Jánossal és Pető Péterrel.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!