2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Ió, ció, korrupció – Egyenesen

Hír TV

2018. február 21., szerda 15:06, frissítve: szerda 16:23

Adás:
2018. február 21., szerda 19.00.

Ió, ció, korrupció
Intézményesült a korrupció Magyarországon, az uniós pénzek jelentik a korrupció melegágyát. Ismét hat helyet rontott Magyarország egy frissen publikált korrupciós index szerint.

Vérszívók
Már a vérplazmán is Tiborczék köre gazdagodhat – állítja az LMP társelnöke. De hogyan kerül a miniszterelnök veje az egészségbizniszbe? Megkérdezzük Hadházy Ákost!

Lódoktor
Elárasztják az orvosi mulasztásokról szóló történetek az internetet. Az önmagát rákkutatónak kiadó állatorvos ügye vagy éppen Lázár Ervin feleségének tragikus halála is azt bizonyítja: a magyar egészségügy egyre több munkát ad a bíróságoknak. A stúdióba várjuk az orvosi műhibaperek szakértőjét, Ábrahám Lászlót.

Első fokon
Közzé kell tenni a kínos Elios-aktákat – így döntött első fokon a Fővárosi Törvényszék abban a perben, amit az MSZP-s Szakács László indított. A jelentéseket az OLAF magyarországi irodája korábban a kormánynak is megküldte. Vendégünk a szocialisták frakcióvezetője, Tóth Bertalan.

Tücsköt, bogarat
Fazekas Sándor szerint rovarokat kell majd ennie a magyaroknak, ha befogadják a menekülteket. Kálmán Olga erről is beszélget két mai vendégével, Csáki Judittal és Para-Kovács Imrével.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!