2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Fellépés – Newsroom

Hír TV

2018. január 10., szerda 12:15, frissítve: szerda 12:41

Adás:
2018. január 10., szerda 18.00

Fellépés
A migránsok és a bevándorlásszervező irodák ellen hangolja a polgármestereket a Megyei Jogú Városok Szövetsége. Szita Károly, a szervezet elnöke péntekre hívta össze a településvezetőket. A témát Wittinghoff Tamással, Budaörs polgármesterével elemezzük.

ÁSZ-büntetés
Az Állami Számvevőszék vizsgálatával kapcsolatban egyeztetést kezdeményezett a nemzetgazdasági miniszter a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Magyar Államkincstár vezetőivel. A stúdióba várjuk Szigetvári Viktort. Az Együtt országos politikai tanácsának elnökét az ellenzéki összefogásról is kérdezzük.

Berlini látogatás
Az Axel Springer kiadó által szervezett gazdasági csúcstalálkozón tart előadást Orbán Viktor Berlinben. A német fővárosba látogat Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is, aki német kollégájával találkozik. Berlinből kapcsoljuk tudósítónkat.

Konzultáció
A bérek felzárkóztatásáról egyeztetett a parlamenti pártokkal a Független Egészségügyi Szakszervezet. Az érdekképviselet azt szeretné, ha az ígéreteket írásba adnák. Ha a kormány nem dönt érdemi lépésekről, akár sztrájk is jöhet. Vendégünk Eisenhauerné Fördős Andrea, a szervezet alelnöke.

Feszültség
Nem csillapodik a feszültség Végegyházán a település jobbikos polgármestere és a képviselő-testület között. A heves indulatokat a közmunkaprogram bővítése váltotta ki. Vajda Norbert polgármestert kérdezzük.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!