2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Exodus – Newsroom

Hír TV

2018. január 25., csütörtök 15:19, frissítve: csütörtök 15:46

Adás:
2018. január 25., csütörtök 18.00

Családi kör
Orbán Viktor édesapjának cége 300 millió forintért dolgozik egy állami építkezésen, ahol Mészáros Lőrinc a fővállalkozó. A miniszterelnök korábban még arra utalt, hogy a családjából senki nem vesz részt vállalkozóként uniós finanszírozású projektben. A témát Szilágyi Györggyel, a Jobbik országgyűlési képviselőjével elemezzük.

Exodus
Kivonultak a kormánypárti képviselők a nemzetbiztonsági bizottság üléséről. Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke szerint már nemcsak Szél Bernadett, hanem Molnár Zsolt is nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Vendégünk Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke.

Választási pénz
Előre hozta januárra az egészségügyi szakdolgozók nyolcszázalékos béremelését a kormány. Az érdekképviseletek örülnek a döntésnek, de nem tartják megoldottnak az ápolok mindennapi gondjait. Kell-e sztrájkra készülni? Eisenhauerné Fördős Andreát, a Független Egészségügyi Szakszervezet alelnökét kérdezzük.

Kampány
Három jelölt indulhat a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson. A településen panaszt emeltek a választási bizottságnál a Fidesz miatt. Márki-Zay Péter polgármesterjelöltet kapcsoljuk Vásárhelyről.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!