2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Egyoldalú gesztus – Egyenesen

Hír TV

2018. január 22., hétfő 17:10, frissítve: hétfő 17:53

Adás:
2018. január 22., hétfő 19.00

Egyoldalú gesztus
Az Együtt visszalépteti két jelöltjét az LMP társelnökei javára. A lépés egyoldalú, de az Együttnél abban bíznak, hogy a többi ellenzéki erő is követi a példájukat. A stúdióba várjuk a párt elnökét, Juhász Pétert.

Széllel szemben
A DK Tóth Zoltán választási szakértőt indítja saját jelöltjeként Budakeszin, ahol az LMP-s Szél Bernadett is indul. Úgy tudni, Gyurcsányék nem zárják ki a visszaléptetést, de megkérik az árát. Mennyire komoly a jelölése? Megkérdezzük Tóth Zoltánt.

Eltitkolt menekültek
Vona Gábor szerint összeomlott a kormány migrációs politikája, miután kiderült, 2300 embert fogadtak be az elmúlt három évben. A Jobbik szerint nem volt átvilágítás, mert bűnözők is vannak köztük. Itt lesz Jakab Péter, a párt szóvivője.

Vallomás
Kényszerítéssel szedné ki a kormány a civilekből, hogy kik támogatják a menekülteket. Pedig állítólag már listájuk is van róluk. Vendégünk a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke, Pardavi Márta.

Sok még a bizonytalan
Kilencszázezer olyan választó van jelenleg, aki kormányváltást szeretne, de még nem tudja, kire szavazzon – derül ki a Závecz Research felméréséből. Itt lesz Závecz Tibor ügyvezető.

Nyomoznak Tiborcz ügyében
Elrendelte a nyomozást a főügyészség a miniszterelnök vejének volt cége ügyében. Az unió tizenhárommilliárd forintot követelhet vissza. Kálmán Olga erről is beszélget Németh Péterrel és Vágó Gáborral.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!