2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:05

Műsorajánló

Az új Néprajzi Múzeum avatóünnepsége - élőben a HírTV műsorán

Vasárnap adják át a Liget Budapest Projekt keretében épülő új Néprajzi Múzeumot. Az avatóünnepségen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök. Az eseményt 14 órától a HírTV, Facebook-és YouTube-csatornánk élőben közvetíti.

Az új Néprajzi Múzeum Európa egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye, mely a Városligeti fasornak a parkhoz csatlakozó végében épült meg. Ez a terület az Andrássy út megépítése előtt hagyományosan a Liget kapujaként szolgált, s a múzeum elkészültével ismét a park egyik fontos bejárata lesz. 

Fotó: Városliget Zrt. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!