2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Az ajtók záródnak – Egyenesen

Hír TV

2018. március 21., szerda 16:38, frissítve: szerda 17:05

Adás:
2018. március 21., szerda 19.00
2018. március 22., csütörtök 00.30
2018. március 22., csütörtök 13.05

Az ajtók záródnak
Az ajtó bezárult, az LMP két helyen visszalépett, de nem egyeztet további koordinációról. Ezzel tovább csökkent az összefogás esélye, pedig fogy az idő. Vendégünk lesz Szél Bernadett.

Csak egy maradhat
Heller Ágnes szerint rosszul taktikázik az ellenzék, benne az LMP is, mert csak úgy lehet kormányváltás, ha minden körzetben egy ellenzéki jelölt marad a Fidesszel szemben, ezt szeretnék a választók is. A stúdióba várjuk a filozófus Heller Ágnest.

Ukránosok
A Jobbik példátlan fideszes választási csalásnak tartja, hogy több mint ötezer ukrán jelent meg a névjegyzékben a vásárosnaményi választókerületben. Van olyan ház, ahová százan vannak bejelentkezve. Vendégünk lesz a Jobbik megyei elnöke, Adorján Béla.

Rendszerváltás 2018
Összefogtak a Fidesz leváltásáért küzdő értelmiségi csoportok, és létrehozták a Rendszerváltás 2018 weboldalt. Itt megnevezik a 106 legesélyesebb ellenzéki jelöltet, akikre érdemes szavazni a kormányváltás érdekében. A csoport egyik tagja, Elek István lesz a stúdióban.

Autonómiát!
Budaörs független polgármestere szerint meg kell akadályozni, hogy a Fidesz a következő ciklusban teljesen felszámolja az önkormányzati rendszert. Eljön hozzánk Wittinghoff Tamás.

Orbán az oviban
Orbán Viktor egy falu óvodájába látogatott el a helyi fideszes jelölttel. Amíg a miniszterelnök bácsi mindenkinek bemutatkozott, addig a képviselőjelölt az óvó nénikkel beszélgetett, majd közös fényképet is csináltak. Kálmán Olga erről is beszélget Lendvai Ildikóval és Kuncze Gáborral.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!