2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Államosítás? – Egyenesen

Hír TV

2018. július 18., szerda 16:48, frissítve: szerda 16:51

Adás: 2018. július 18., szerda, 19.00

ÁLLAMOSÍTÁS?
Kormányzati kontroll alá kerültek az akadémiai kutatások. 25 milliárd forint támogatást vont el a parlamenti többség. A stúdióban Pálinkás József, az MTA volt elnöke.

A SIKER TITKA
Vesztésre áll a liberális demokrácia a világban - mondja Soros György, aki szerint orosz minta alapján épül az önkényuralom Magyarországon is. Vendégünk Róna Péter közgazdász.

AKADÁLY
Mit tud a titkosszolgálat a magyar civilek szervezett külföldi megfigyeléséről? Erre lett volna kíváncsi az ellenzék, de a fideszes képviselők nem engedték napirendre venni a témát a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. Itt lesz Mirkóczki Ádám, a testület elnöke.

KÓRKÉP
Az egészségügy megsegítése érdekében adott be költségvetési módosító indítványt az MSZP, de a kormánypárt többség leszavazta azt. Korózs Lajost, az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista elnökét kérdezzük.

SALÁTA
Alaposan kiosztotta a képviselői fizetésemelést megszavazó ellenzéki politikusokat Gyurcsány Ferenc. Rövidlátóak vagytok vagy egyszerűen csak ocsmányan viselkedtek? – kérdezte többek között a Facebookon. A DK szóvivője, Gréczy Zsolt érkezik hozzánk.

AUTOKRÁCIA
A Soros elleni kampányt pszichiátriai látleletnek nevezte a leköszönő szlovák nagykövet, aki szerint nem biztos, hogy a mai Magyarországot felvennék az EU-ba. Rastislav Kácer szerint Orbán Viktor autokrata hajlammal bír és ő dönti el, kiből lehet oligarcha. Erről is beszélget Kálmán Olga vendégeivel: Kuncze Gáborral és Gábor Györggyel.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!