2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Műsorajánló

Háttérkép - ajánló

Magyarország helye a nagyvilágban. Globális kérdések – magyar válaszok. Vendég: Boros Imre és Bogár László közgazdászok. Műsorvezető: Bayer Zsolt. Csütörtökönként 21 óra 5 perctől a Hír TV műsorán. Háttérkép - ajánló
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe. 2022. február 23.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk. 2022. január 03.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit. 2021. szeptember 17.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99. 2021. szeptember 12.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán. 2021. július 30.
Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem címmel egyedülálló sorozatot indított útjára a HírTV, amelyben a rendszerváltás előtti évtizedek meghatározó, tévében mégis ritkán látható filmjei kerülnek hétről-hétre a képernyőre. A filmek levetítése előtt egy különleges magazinműsorban dolgozzák fel a szerkesztők az egyes alkotások hátterét, kulisszatitkait és eddig sosem látott-hallott részletek is kiderülnek. A sorozat műsorvezetője Bayer Zsolt. 2021. július 19.
Credo - ajánló

Credo - ajánló

Péntek délután 16 óra 5 perctől Credo. Világnézeti konfliktusok, elhallgatott jelenségek, védelemre szoruló értékek. Műsorvezető: Földi-Kovács Andrea. 2021. május 28.
Svenk - ajánló

Svenk - ajánló

A hetente szombatonként képernyőre kerülő Svenk című műsor célja, hogy a nagyközönséggel megismertesse a magyar filmipar múltját, jelenét és jövőjét, emellett naprakészen beszámoljon minden olyan történésről, amely az egyre sikeresebb hazai filmgyártáshoz kapcsolódik. 2021. május 28.
Háttérkép - ajánló

Háttérkép - ajánló

Magyarország helye a nagyvilágban. Globális kérdések – magyar válaszok. Műsorvezető: Bayer Zsolt. 2021. május 27.

Riasztás - ajánló

A Riasztás legújabb adása kedd este 20 óra 5 perctől a Hír TV műsorán. 2021. május 25.

Bayer show - ajánló

Bayer Zsolt megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét! 2021. május 23.

A tizedes meg a többiek a HírTV műsorán

Április 30-án, pénteken a Magyar Film Napja alkalmából a HírTV pénteken 20 óra 5 perctől A tizedes meg a többiek című magyar filmklasszikust tűzi műsorára. 2021. április 29.

Főhős - ajánló

A Főhős a Hír TV politikai sztármagazinja. Sorozatunkban közéleti szappanopera sztárok, megmondóemberek, politikuscelebek életútján száguldunk végig. A hajtűkanyarokban kapaszkodjanak! 2021. április 19.

Globál - ajánló

Ügyekről, elvekről, döntésekről beszélgetünk szakértőkkel, politikusokkal, bennfentesekkel a Hír TV külpolitikai műsorában. 2021. február 14.

Civil kör - ajánló

Civilek mondják. Politikai, kulturális és közéleti témák civilek szemüvegén keresztül. 2021. február 13.

Európai híradó - ajánló

A HírTV európai uniós magazinműsora. Kitekintés Közép-Európára és az unió egészére. Interjúk és forgatott riportok, összeállítások. 2021. február 13.

Soroló - ajánló

A Hír Televízió gazdabarát vidékmagazinja. 2021. február 13.

USA 2020 - ajánló

Az amerikai elnökjelöltek utolsó televíziós vitáját magyar nyelven megtekinthetik október 23-án, a Hír TV deles híradója után. 2020. október 22.

Magyarország élőben Koncz Zsófiával

Beszélgetést láthatnak Koncz Zsófiával, a Fidesz-KDNP megválasztott képviselőjével Magyarország élőben című műsorunkban. 2020. október 12.

Parlament élőben

Hétfőn kezdi meg őszi ülésszakát a parlament - 13 órától élőben a HírTV műsorán. 2020. szeptember 20.

„Több színészhallgatót is megnyomorítottak oktatóik az SZFE-n”

„Több színészhallgatót is megnyomorítottak oktatóik az SZFE-n” – mondja a Jászai Mari-díjas művész – részletek a HírTV Híradójában. 2020. szeptember 20.

Hírvilág - ajánló

A hét legfontosabb külpolitikai eseményeinek összefoglalója háttérinformációkkal kiegészítve. 2020. szeptember 20.

Civil kör ajánló

Szombaton 21 óra 5 perctől Civil kör. Benne: Ferencz Orsolya, Simon János, Megadja Gábor és Bakos Zoltán. Műsorvezető: Szabó Anett. 2020. szeptember 18.

Soros embere készítette fel Sargentinit a Magyarország elleni támadásra

Sargentini felkészítésében is szerepe volt a Soros György által fizetett lobbistának - jelentette a Magyar Nemzet. Részletek 10 órától a HírTV Híradójában. 2020. szeptember 08.

Magyarország élőben - ajánló

A műsorban a hazai és a nemzetközi aktuális közéleti eseményeket vitatják meg a HírTV stúdiójába hívott vendégekkel. 2020. augusztus 10.

100 év Trianon - ajánló

A 6 részes sorozatunkban a kor jellemző alakjait kívánjuk bemutatni. Szombaton 19 óra 30 perctől, itt a Hír TV-n. 2020. július 25.

Civil kör ajánló

Véleményvita a szabadkőművességről - egyebek között erről a témáról is beszélget Szakács Árpád, Vágvölgyi Gergely, Simon János és Kötter Tamás a Civil körben. 21 óra után a HírTV-n. 2020. július 11.

Merre tovább Franciaország?

Merre tovább Franciaország? – Globál című műsorunk vendége Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő. 15 óra 30 perctől a HírTV műsorán. 2020. július 11.

Legfrissebb hírek

Bayer vlog - A III. világháború küszöbén

Bayer vlog - A III. világháború küszöbén

Macron elnök bejelentette, hogy igenis szükség van arra, hogy NATO-csapatok harcoljanak Ukrajnában az oroszok ellen. Azt is közölte Macron elnök úr, hogy igenis lesznek francia csapatok Ukrajnában, hiszen ő az elnök és azt majd ő fogja eldönteni, miképpen azt is közölte, hogy Franciaországnak is vannak atomfegyverei, úgyhogy jó lesz vigyázni.
Feladta magát Svájcban egy magyar drogkereskedő

Feladta magát Svájcban egy magyar drogkereskedő

Feladta magát Svájcban egy magyar férfi, aki ellen - négy kábítószer-kereskedő társával együtt - még 2022-ben adott ki körözést a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI); a 33 éves férfi szerepelt Európa legkeresettebb bűnözőinek listáján.

Műsorok

Főhős International - ajánló

Főhős International - ajánló

A Főhős International a Hír TV politikai sztármagazinja. Sorozatunkban a nagyvilág közéleti szappanopera sztárjai, megmondóemberei, politikuscelebjei életútján száguldunk végig. A hajtűkanyarokban kapaszkodjanak!
100 év Trianon - ajánló

100 év Trianon - ajánló

100 év Trianon ajánló - sorozatunkban ezúttal is a kor jellemző alakjait mutatjuk be. Vendég: Máthé Áron és Bayer Zsolt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!