2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Vetítő 23:10

Műsorajánló

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Levélszavazatokkal tömött zsákok, személyi azonosítás nélkül szavazók, szavazatszámlásáról kitiltott republikánus megfigyelők, majd roham a Capitolium ellen.

A legutóbbi amerikai elnökválasztás más volt mint a többi. Mutatják ezt a szabálytalanságokról előkerült képi és írásos dokumentumok, és megannyi per.

A Donald Trump beszédére összegyűlt és választási csalást kiáltó tömeg megostromolta a Capitoliumot. Mi történt pontosan 2021 január 6-án az amerikai törvényhozás épületénél? A Globálban a Newsmax dokumentumfilmjét láthatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!