2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Mozaik

Mozaik: Szegeden hőlégballon bajnokságon, Debrecenben gasztrofesztiválon jártunk

A Mozaikban a kulturális élet szereplői mellett a közszolgálati témák, életviteli tanácsok és a nagyközönség számára érdekes információval, pályával rendelkező meghívott vendégek szerepelnek. Műsorvezetők: Gyürky Enikő és Szani Roland.

  • Mozaik: Szegeden hőlégballon bajnokságon, Debrecenben gasztrofesztiválon jártunk

BDZ-napok

Hollerunk Gábor Liszt Ferenc-díjas karmesterrel, a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar ügyvezető zeneigazgatójával beszélgettünk.

 HB-Eb

Szegeden hőlégballon Európa bajnokságot rendeztek. 23 országból több mint 100 ballon érkezett a repülőtérre azért, hogy összemérjék a tudásukat. Juhász Milán kollégánk is ott volt a helyszínen.

Vigyél haza! – Nyunyi gazdára vár

Vendégünk volt Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány elnöke, akivel az 5. alkalommal megrendezésre kerülő kutyafesztiválról beszélgettünk.

A legjobb dolgokon bőgni kell

Már a mozikban van  a legújabb magyar film, ami a mostani harmincasoknak és szüleiknek szól. Az alkotókkal - Grosan Cristina forgatókönyvíró, rendezővel és Rainer-Micsinyei Nóra forgatókönyvíró főszereplővel - beszélgettünk.

Cirkusz, mint nyitott művészeti ág

A világon egyedülálló produkcióval készült az Urban Verbunk együttes. Kollégánk hozzájuk látogatott el a Fővárosi Nagycirkuszba.

Zamat fesztivál

Hétvégén 10. alkalommal rendezik meg a "Zamat" fesztivált Debrecenben, a Nagyerdei Stadion mellett. A helyszínen Sass Dani gasztrobloggert a rendezvény házigazdáját kérdeztük.

 

Nemzetközi zongoraverseny

Világsztárokkal zsűrizik együtt Balázs János a 15. Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraversenyen. A versenyről a stúdióban a Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművész beszélgetett a műsorvezetőkkel.

Hír TV

 

 

További epizódok

Mozaik - Made in Pécs Fesztivál – A pécsi zenekarok fesztiválja

Mozaik - Made in Pécs Fesztivál – A pécsi zenekarok fesztiválja

Részletek és információk a HírTV Mozaik című műsorában. 2023. január 06.
Mozaik - Így keresnek munkát az anyák

Mozaik - Így keresnek munkát az anyák

Információk és hasznos tippek a HírTV Mozaik című műsorában. 2023. január 06.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!