2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Mozaik

Mozaik: Pásztor Erzsit 85. születésnapján köszöntjük

A Mozaikban a kulturális élet szereplői mellett a közszolgálati témák, életviteli tanácsok és a nagyközönség számára érdekes információval, pályával rendelkező meghívott vendégek szerepelnek. Műsorvezető: Gyürky Enikő és Szani Roland. Adásunkban ezúttal köszöntöttük a 85 éves Pásztor Erzsi Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznőt, érdemes művészt.

Rengeteg program várja a vadászati kiállításra kilátogatókat

Országos Könyvtári Napok

Idén sikerülhet beazonosítani Mátyás király csontjait

A Velencei-tó vízszintje

Tejhelyettesítők

További epizódok

Mozaik: Magyar sikerek az első nemzetközi parateqball versenyen

A Mozaikban a kulturális élet szereplői mellett a közszolgálati témák, életviteli tanácsok és a nagyközönség számára érdekes információval, pályával rendelkező meghívott vendégek szerepelnek. Műsorvezető: Gyürky Enikő és Szani Roland. 2021. október 18.

Mozaik: Hogyan ápoljuk az arcbőrünket ősszel?

Molnár-Jilek Viktória természetgyógyász számolt be erről. 2021. október 15.

Mozaik: A kiállítás tovább él

A Mozaikban Kóródy Olivér, az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás kurátora is megszólalt. 2021. október 15.

Legfrisebb híreink

Kattant a bilincs

A gyanú szerint egy 47 éves férfi debreceni albérletében árulta a drogot.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!