2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Mozaik

Mozaik: Jótékonykodás, kultúra és geológia is egy csokorban

A Mozaikban a kulturális élet szereplői mellett a közszolgálati témák, életviteli tanácsok és a nagyközönség számára érdekes információval, pályával rendelkező meghívott vendégek szerepelnek. Műsorvezető: Gyürky Enikő és Szani Roland.

  • Mozaik: Jótékonykodás, kultúra és geológia is egy csokorban

 

Jótékonysági árverésen gyűjtenek a szülők nélkül maradt közel 800 gyermeknek

Jótékonysági est lesz a Covid-árvák javára a Stefánia-palotában. A stúdióban Hampel Katalin divattervező és Kovácsné Dobor Dorina.

A Swing á la Django próbáján

Trombita, kotta, dobok, nagybőgő és még sorolhatnánk. A Budafoki Dohnányi Ernő próbatermében vagyunk, ahol lázasan készül a csapat a Barokk Randevú - Swing me Amadeus című darabra. Az előadás során egy varázslatos zenei körutazás részesei lehetnek azok, akik megnézik az előadást, ugyanis Mozart muzsikájától a 20. század legkellemesebb könnyűzenei műfajait mutatják be.

Kiosztották a Széchenyi-örökség okmányát

A Nemzeti Múzeum Dísztermében átadták a Széchenyi-örökség okmányát olyan művészeknek, akiket a Széchenyi család ma élő tagjai elismerésben kívánnak részesíteni a magyar nyelv ügyéért tett erőfeszítéseikért, valamint egész munkásságuk alatt nyújtott művészi teljesítményükért. A Mozaik vendége volt Gregor Bernadett és Dörner György.

A Cumbre Vieja vulkán titkai

Kitört a Cumbre Vieja tűzhányó a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetek La Palma szigetén. Vendégünk volt Juhász Árpád geológus, aki adásunkban a legújabb könyvéről is beszélt.

Nem dobálhatjuk el a Bubikat

Kemény büntetés lehet a vége, hogyha felelőtlenül / lezáratlanul hagyjuk a zöld pesti kerékpárokat. Ezzel a témával kapcsolatban kapcsoljuk tudósítónkat Illés Pétert, aki már ott van a Deák téren.

Az ember tragédiája 2.0

Szombaton mutatja be Az ember tragédiája 2.0 című produkciót a székesfehérvári Vörösmarty Színház. Vendégünk volt Bagó Bertalan rendező. 

 

 

 

 

További epizódok

Mozaik - Made in Pécs Fesztivál – A pécsi zenekarok fesztiválja

Mozaik - Made in Pécs Fesztivál – A pécsi zenekarok fesztiválja

Részletek és információk a HírTV Mozaik című műsorában. 2023. január 06.
Mozaik - Így keresnek munkát az anyák

Mozaik - Így keresnek munkát az anyák

Információk és hasznos tippek a HírTV Mozaik című műsorában. 2023. január 06.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!