2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Mozaik

Mozaik - Értékes meglepetés a cipősdobozban

Ingatlanadománnyal támogatják a Baptista Szeretetszolgálatot. Vendégünk volt Szilágyi Béla, a Magyar Baptista Szeretetszolgálat elnöke és Budai J. Gergő, a Vantage Towers Zrt. elnök-vezérigazgatója.

  • Mozaik - Értékes meglepetés a cipősdobozban

Ingatlanadománnyal támogatják a Baptista Szeretetszolgálatot, a Vantage Towers Zrt. Magy községben adományozott ingatlant a szeretetszolgálatnak, ahol közösségi teret, szociális mosodát és fürdőt működtetnek a környéken élő hátrányos helyzetűek számára. 

A cég nemrég vásárolta meg a Magy községben található 54 méteres bázisállomásának helyet adó területet a helyi önkormányzattól, majd megosztották az ingatlant, így külön helyrajzi számra került a bázisállomás, és külön helyrajzi számra a Baptista Szeretetszolgálat által üzemeltetett épületek. Az adományozást követően a szeretetszolgálat már nem bérlőként, hanem saját tulajdonú területen folytathatja karitatív tevékenységet.

A Baptista Szeretetszolgálat 2018 márciusa óta van jelen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található Magy településen, komplex járási és települési felzárkóztató programokkal: céljuk a helyi lakosság életminőségének javítása, nagy hangsúlyt fektetve a koragyerekkori fejlesztésre, munkaszocializációra, az oktatás és egészség fejlesztésére, és a lakhatási körülmények javítására.

 

További epizódok

Mozaik - Made in Pécs Fesztivál – A pécsi zenekarok fesztiválja

Mozaik - Made in Pécs Fesztivál – A pécsi zenekarok fesztiválja

Részletek és információk a HírTV Mozaik című műsorában. 2023. január 06.
Mozaik - Így keresnek munkát az anyák

Mozaik - Így keresnek munkát az anyák

Információk és hasznos tippek a HírTV Mozaik című műsorában. 2023. január 06.

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Tiszteletben fogja tartani Ukrajna a kárpátaljai magyarok jogait, hogy csatlakozhasson az Unióhoz?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!