2022. 05. 26. Csütörtök Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Mozaik

Mozaik - Egyre több a razzia a közlekedési járműveken

A témával Illés Péter kollégánk foglalkozott.

Hír TV

További epizódok

Mozaik - Mexikó Sünkaktuszai a Tavaszi Kaktusz Kiállításon a Füvészkertben

Jön az Országos Kaktuszkiállítás, Szimpózium és Vásár Budapesten az ELTE Füvészkertben. A kiállítás fő témája: Mexikó sünkaktuszai, az Echinocactus nemzetség. A HírTV stúdiójában Sasvári Ákos, a Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesületének titkára. 2022. május 25.

Mozaik - Újra összeáll a KGB

Nevükhöz fűződik a Kisváros c. filmsorozat számos betétdala és most újra összeáll a Kiss-Gidófalvy Band, vagyis a KGB. A HírTV stúdiójában Gidófalvy Attila és Kiss Zoltán Zéro. 2022. május 25.

Mozaik - A hétvégén újra lesz Nagy Sportágválasztó Budapesten

A HírTV stúdiójban Kiss Gergely, a Nagy Sportágválasztó kommunikáció igazgatója, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó. 2022. május 25.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Mozaik - Ékszerdoboz a XIV. kerületben

Az ország legautentikusabb és legrégebbi japánkertje lenyűgöző szépséggel és hangulattal várja a kertek csodálóit Zuglóban. Gódorné Hazenauer Zitával, a kert gondozójával Illés Péter beszélgetett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!