2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Mozaik

Mozaik: Baranyay András kiállítása a Műcsarnokban

A Mozaikban Baranyay András kiállításáról tudhatnak meg többet.

Hír TV

További epizódok

Mozaik - Elmaradt nemzetegyesítés

Elmaradt nemzetegyesítés - december 5-én tematikus nap lesz a Hír TV-n. A stúdióban a Hír TV-riportere, Gáll Csongor beszélt a tematikus napról és egyben megosztotta személyes tapasztalatait is a 2004-es népszavazás után kialakult helyzetről. 2021. december 01.

Mozaik - Cipősdoboz Akció

Pécsett is indult gyűjtés a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójában. Az akcióról Szilágyi Jenő kollégánk Halász Kingát, a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. kommunikációs munkatársát kérdezte. 2021. december 01.

Mozaik - Lesz-e idén Ügetőszilveszter?

A szilveszteri loviról Pécsi Istvánnal, a Kincsem Park ügyvezető igazgatójával beszélgettünk. 2021. december 01.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Mozaik - Mesebeli villamos

A mindig megújuló villamos ebben az évben egy guruló mézeskalácsház, amelyben a Szépség és a Szörnyeteg szereplőivel találkozhatnak az utasok.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!