2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Mozaik

Mozaik - A hullámok színei

A hullámok színei című, szóló hegedűre és zenekarra komponált, a Magyar Állami Operaház felkérésére írt művet Virágh András Gábor Orgonaművész alkotta meg. A hegedűverseny műfajában fontos, hogy a zenekart és a szólistát egyenrangú szereppel ruházza fel, ugyanakkor a zenekari bevezető részek mégis kiemelik, előkészítik a magánszólam ünnepélyességét. Illés Peti most ennek a darabnak a próbáján járt és mutatja meg a kulisszákat nekünk.

Hír TV

További epizódok

Mozaik - Az utolsó nagy győzelem

50 évvel ezelőtt 1972. május 17-én a magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte Románia csapatát és bejutott az Európa-bajnokság legjobb négy csapata közé. A stúdióban Porogi András, a Rubicon Intézet tudományos munkatársa. 2022. május 17.

Mozaik - Szelfimúzeum

Szelfimúzeum - különleges élmény a designfotózás szerelmeseinek. Juhász Milán Gangel Lillával, a múzeum tulajdonosával készített interjút. 2022. május 17.

Mozaik - Balázs János Improvisart című lemeze

Balázs János zongoraművész ImprovisArt című lemeze az első helyen jutott be a Music International Grand Prix New York-i döntőjébe az adult piano (felnőtt zongora) kategóriában. 2022. május 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Mozaik - Streisand 80

80 éves Barbra Streisand - Ünnepi koncert az Ester Sings the Songs of Streisand előadásában a MOM Kultban! A részletekről Tátrai Eszter énekes számolt be.

Mozaik - Sólyomének

Bemutató előtt a Sólyomének című táncelőadás Mihályi Gábor kiváló magyar koreográfus és rendező , a Magyar Állami Népi Együttes vezetőjének rendezésében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!