2021. augusztus 3.,
kedd, Hermina napja

Szijjártó Péter: Arra kérem a magyar futballszurkolókat Münchenben, hogy semmiféle provokációnak ne üljenek fel

Hír TV

2021. június 23., szerda 19:44

A németek egyértelműen provokálják a magyar labdarúgókat. Ha már a müncheni stadiont nem lehetett, szivárványzászlókba borult München, egy ismert német napilap LMBTQ- karszalaggal ábrázolta Puskás Ferencet, és politikusok is támadják Magyarországot. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert Velkovocs Vilmos kérdezte.

- Ursula Von Der Layen egyértelműen arra utalt, hogy újabb jogállamisági eljárás indul Magyarország ellen. Ön hogy értékeli: ez valós támadás, vagy az Európai Unió legnagyobb reklámkampánya a magyar kormánypolitika mellett?

kérdezte Velkovics Vilmos

- Hogyha eddig nem tudtuk, hogy mi az a véleményterror, akkor most már mindannyian tisztában lehetünk vele, hiszen egy elképesztő hazugsághadjáratot indítottak meg ellenünk a mainstream liberális politikusok és mádiatermékeik. Nyilvánvalóan egyetlenegy szó sem igaz abból amit a magyar gyermekek védelméről szóló törvényről mondanak.

- Nagyjából azt üzeni ez a kampány: ha nem állsz be a liberális mainstream-be, ha nem vagy hajlandó elfogadni az általuk rád erőltetett ideológiát… akkor rögtön óriási nyomás alá kerülsz. Ez történt az elmúlt napokban és ez történik ma is 

fogalmazott Szijjártó Péter.

Szijjártó Péter arra kéri a magyar futballszurkolóknak Münchenben, hogy semmiféle provokációnak ne üljenek fel.

 

Teljes beszélgetés:

Hír TV