2021. április 14.,
szerda, Tibor napja

Szanyi Tibor: Nem vagyok arról meggyőződve, hogy Hadházynak ez a végállomás

Hír TV

2021. február 26., péntek 19:55

A Momentum a szekszárdi Hadházy Ákost indítja Zuglóban az előválasztáson, milyen üzenete van ennek a budapesti MSZP-re nézve? A válaszokat Szanyi Tiborral, az MSZP-ből egy éve távozó politikussal, az ISZOMM elnökével kerestük Magyarország élőben című műsorunkban.

„Azt mondja Fekete-Győr András, hogy ez egy üzenet, hiszen korrupciós jeleket lát. Száz forintból negyvenet ellopnak Zuglóban. Az, hogy most Hadházy Ákost a korrupció-ellenes harcnak az éllovasát jelölik, ez hadüzenet táboron belül?”

-       kérdezte Velkovics Vilmos.

„Nem hiszem. Én ezt egy taktikai műveletnek értékelem most, mint gyakorló politikus. Egymás kóstolgatása. Itt azért még messze állunk attól, hogy ezt belháborúnak vagy hasonlónak lehessen mondani. Jól mondja egyébként Fekete-Győr András, ez egyféle próba, provokálni akarja a viszonyokat. Én nem vagyok arról meggyőződve egyébként, hogy Hadházy Ákosnak ez a végállomás. Tehát, hogyha ’22 tavaszán esetleg újra beszélgetünk és kiderül, hogy esetleg mégsem Zuglóban indul Hadházy Ákos, én azon nem leszek meglepődve"

-      mondta Szanyi Tibor.

HírTV