2021. július 23.,
péntek, Lenke napja

Sára Botond: Az eddigi legmagasabb főösszegű Józsefváros költségvetése

2021. május 27., csütörtök 18:45

A jövő évi választásokra spórol Józsefváros, ezért nincs pénze - állítja a budapesti kerület korábbi fideszes polgármestere.

Sára Botond volt VIII. kerületi polgármesterrel, fővárosi kormánymegbízottal beszélgetett Trombitás Kristóf műsorvezető, Magyarország élőben extra című műsorunkban.

Újra indult nem csak az ország, hanem a kormányablakok is. Május 25-től már a járvány előtti ügyintézési rend állt vissza. Tapasztalható is, hogy az egész országban egyre többen intézik ügyeiket, főként a lejárt okmányokkal, valamint a védettségi igazolványokkal kapcsolatban. Fontos ugyanakkor hangsúlyozni, hogy a lejárt okmányok például egészen a veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig még érvényesek. Erről Sára Botond kormánymegbízott beszélt.

„A Fővárosi Önkormányzat jelenlegi működését, ha analógiát kellene mondanom, kicsit olyan, mint a főpolgármester úr nyelvtudása, hogy leginkább passzív.”

- jegyezte meg Sára Botond.

Azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen, legtöbbször indokolatlan intézkedéseket hozott a Fővárosi Önkormányzat, főként Józsefváros, tekintsék meg teljes adásunk:

HírTV